ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση του, η VW έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη προσχέδιο της νέας γενιάς του T6.

Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Volkswagen αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 15.4.2015 και η σχεδίαση του…

… θα υιοθετεί αρκετά από τα στοιχεία που η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει –κατά καιρούς- παρουσιάσει με διάφορα πρωτότυπα οχήματα.

Νέα πρόγευση του VW T6 Transporter

3.175 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2015)

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο προσχέδιο της τελικής μορφής της επόμενης γενιάς ενός από τα πιο σημαντικά ελαφρά επαγγελματικά της, του T6 στις εκδόσεις του οποίου περιλαμβάνεται και το Transporter.

Το νέο σχέδιο που παρουσιάζει μια ακόμη οπτική γωνία της νέας γενιάς του VW T6 αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Μ. Βρετανία και δείχνει την πίσω πλευρά του αμαξώματος του μοντέλου, ωστόσο, δεν παύει να είναι παρά μόνο ένα σχέδιο.

Ως γνωστόν, η Volkswagen αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του ιδιαίτερα σημαντικού ελαφρού επαγγελματικού της στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, στις 15 Απριλίου ωστόσο, μέχρι στιγμής οι όποιες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο παραμένουν ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Από το 1950 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Transporter έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά της ελαφρά επαγγελματικά ενώ και στην παρούσα φάση συγκαταλέγεται μεταξύ των πληρέστερων επιλογών στην αγορά των ελαφρών Van, με πολλαπλούς τύπους εκδόσεων, αμαξώματος και κινητήρων.

Πιστή στις επιλογές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την παρουσίαση της νέας γενιάς του Caddy, η Volkswagen δεν αναμένεται να προβεί σε… θεαματικές αλλαγές ως προς τη σχεδίαση του αμαξώματος του νέου Transporter, ενώ ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως το T6 θα βασίζεται στην πλατφόρμα του υπάρχοντος μοντέλου (T5).

Σε κάθε περίπτωση, η σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού, αναμένεται να υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από πρωτότυπα όπως τα Tristar (2014), eCO Motion (2013) και eT (2011), τα οποία η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει επιλέξει να παρουσιάσει σε διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας.

Πιθανότατα πάντως, αυτό που… πλησιάζει περισσότερο στην τελική μορφή του VW T6, είναι το πρωτότυπο Tristar που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση του Ανοβέρου (Σεπτέμβριος 2014).

Το Tristar είναι μήκος αμαξώματος 4.788 χλστ., πλάτος 2.320 χλστ. και ύψος 2.066 χλστ. ενώ εφοδιάζονταν με έναν 2,0λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα 204 ίππων με μέγιστη ροπή 450 Nm που συνδυάζονταν με το αυτόματο – σειριακό κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων. Ωστόσο, πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορα δημοσιογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως, το νέο VW T6 δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει στη γκάμα των μηχανικών του συνόλων και τον 2,0λιτρο TDI κινητήρα με ισχύ 237 ίππων, ο οποίος υιοθετείται και από το νέο Passat