Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το λανσάρισμα των νέων Renault Trafic Combi (φωτό) και SpaceClass θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους.

Με πιο πλούσιο εξοπλισμό και περισσότερες ανέσεις το αναβαθμισμένο Renault Trafic SpaceClass

Καινούργιο το ταμπλό του Trafic Combi. Προηγμένα χαρακτηριστικά για το νέο σύστημα infotainment, Renault EASY LINK.

Με πιο πλούσιο εξοπλισμό και περισσότερες ανέσεις το αναβαθμισμένο Renault Trafic SpaceClass.

Πλήθος επιλογών διαμόρφωσης των έως και εννέα καθισμάτων του Renault Trafic SpaceClass.

Ο όγκος του χώρου αποσκευών φτάνει μέχρι και τα 1,8 m3.

Νέες επιβατικές εκδόσεις για το Renault Trafic

13.966 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

Η Renault μας δίνει μια πρώτη γεύση για τις αναβαθμισμένες επιβατικές εκδόσεις Combi και SpaceClass του Trafic, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από τον προσεχή Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, το επιβατικό Trafic -το οποίο σε 40 χρόνια πορείας έχει σημειώσει πάνω από δύο εκατομμύρια πωλήσεις- λανσάρεται στην έκδοση Combi και στην πλουσιότερα εξοπλισμένη SpaceClass. Η τελευταία προσφέρεται στις εκδόσεις Signature που προορίζεται για «VIP» μετακινήσεις και στην πιο «περιπετειώδη» Escapade.
Σε ότι αφορά στην εξωτερική μορφή των δύο μοντέλων, οι κυριότερες διαφορές από το παρελθόν συνοψίζονται στο νέο καπό, στην κάθετη γρίλια της μάσκας, στους καινούργιους προφυλακτήρες και στα LED φωτιστικά σώματα. Υπάρχουν ακόμα ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες με αναβαθμισμένα καπάκια και νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών. Η παλέτα των χρωμάτων αποτελείται από συνολικά επτά αποχρώσεις, με την Rouge Carmin να είναι νέα.
Στο εσωτερικό, συναντάμε ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό που φέρει μια οριζόντια λωρίδα που ενώνεται με τα πάνελ των θυρών. Νέας σχεδίασης είναι και ο επιλογέας ταχυτήτων, ενώ τα χειριστήρια του air condition διαθέτουν πλέον χρωμέ φινίρισμα. Η πρόσβαση στους αποθηκευτικούς χώρους συνολικού όγκου 86 λίτρων έχει βελτιωθεί, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών να φτάνει μέχρι και τα 1,8 m3. Highlight του εσωτερικού των έως και 9 θέσεων, αποτελεί το σύστημα multimedia Renault EASY LINK, το οποίο συνεργάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών και προσφέρει τη δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης των smartphone.
Αναβαθμισμένα είναι και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, με τα νέα Trafic Combi και SpaceClass να προσφέρουν μεταξύ άλλων προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και παρακολούθηση των «τυφλών» σημείων. Νέος είναι και ο εμπρόσθιος αερόσακος που καλύπτει δύο επιβάτες.
Αναφορικά με τη γκάμα των Euro 6D κινητήρων, συναντάμε τρία diesel σύνολα: Το νέο dCi 110, το επίσης νέο dCi 150 που «κέρδισε» 5 ίππους σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο και το dCi 170. Όλοι οι κινητήρες φέρουν τεχνολογία Stop & Start, ενώ στα δύο ισχυρότερα υπάρχει η επιλογή για το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, EDC.