Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο χειμερινό ελαστικό Continental VanContact διακρίνεται για την περιορισμένη αντίσταση κύλισης του και το νέο σχεδιασμό του πέλματος ενώ…

… η βελτιωμένη σύνθεση της γόμας του, μειώνει σημαντικά την απόσταση επιβράδυνσης του οχήματος στο χιόνι ή σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Νέο Continental VanContact

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2016)

Η εταιρεία Continental παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά χειμερινών ελαστικών για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (έως 3,5t.) με την ονομασία «VanContact» που θα διατίθεται μέσα στο 2016.

Το νέο προηγμένο χειμερινό ελαστικό «VanContact» της Continental υπόσχεται σημαντικά μειωμένη απόσταση επιβράδυνσης τόσο στο χιόνι όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ παράλληλα, εμφανίζει μειωμένη αντίσταση κύλισης κατά 15%.

Σύμφωνα με την Continental, τα ελαστικά VanContact αναβαθμίζουν σημαντικά την ευκολία χειρισμού του οχήματος κατά την κίνηση σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες και οδοστρώματα με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης (χιόνι, βροχή) ενώ παράλληλα, συμβάλλουν στη σημαντική μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου ενός οχήματος, σε σχέση με τα ελαστικά «VanCo Winter 2» που αντικαθιστούν.

Ο νέος σχεδιασμός του πέλματος καθώς η προηγμένη σύνθεση πυριτίου που μειώνει την παραμόρφωση των ελαστικών στις επιφάνειες τους που έρχονται σε επαφή με το οδόστρωμα, βελτιώνουν σημαντικά την αντίσταση κύλισης με αποτέλεσμα, το νέο Continental VanContact να εμφανίζει 5% καλύτερες επιδόσεις κατά την επιβράδυνση σε χιόνι και κατά 9% σε βρεγμένο οδόστρωμα.