Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα, οδηγούμε πρώτοι το νέο Dacia Dokker «Vision» Pick-Up.

Το εν λόγω πρωτότυπο μοντέλο, φέρει την υπογραφή του Ομίλου «Focaccia Group» ως προς την διασκευή του πίσω τμήματος του αμαξώματος όπου…

… έχει δημιουργηθεί ένας ανοιχτός χώρος φόρτωσης με μήκος 1,78μ. και πλάτος 1,28μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 750 κιλών!

Νέο Dacia Dokker Vision Pick Up

6.400 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Η Teoren Motors A.E., προετοιμάζεται να λανσάρει στην ελληνική αγορά ένα νέο Pick-Up μισού τόνου, βασισμένο στο μοντέλο Dokker που αναμένεται να αποτελέσει μια φρέσκια προσέγγιση στην κατηγορία.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Dacia, Teoren Motors A.E., προετοιμάζεται να λανσάρει και στη χώρα μας ένα νέο Pick-Up (στην μικρότερη κατηγορία των οχημάτων μισού τόνου), το οποίο θα βασίζεται στο νέο Dokker και θα φέρει την ονομασία «Vision».
Προς το παρόν, η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης διάφορων επιλογών από ελληνικές, γαλλικές και ιταλικές εταιρείες μετατροπής οχημάτων, προκειμένου να διασφαλίσει την βέλτιστη –τελική- πρόταση που θα προσφέρει στην Ελλάδα με το Dacia Dokker Pick-Up.
Εν αναμονή λοιπόν της έναρξης των πωλήσεων του νέου αυτού ελαφρού ημιφορτηγού στην Ελλάδα, στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι του πρωτότυπου «Vision», το οποίο η Teoren είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στην πρόσφατη έκθεση «Cargo Truck & Van 2017» μέσα στον Νοέμβριο.
Πληροφοριακά αναφέρουμε πως το εν λόγω όχημα φέρει την υπογραφή του ιταλικού Οίκου «Focaccia Group» ως προς την μετασκευή του πίσω τμήματος του αμαξώματος, από κλειστό (Van) αμάξωμα σε ανοιχτό χώρο φόρτωσης (Pick-Up).