Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα έκδοση «Black Edition» του Ford Ranger θα παρουσιαστεί στην προσεχή ΙΑΑ ενώ, θα κατασκευαστούν μόνο 2.500 οχήματα.

Βασικό της χαρακτηριστικό είναι οι –μαύρου χρώματος- επιλογές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του οχήματος.

Νέο Ford Ranger «Black Edition»

4.356 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

H Ford αναμένεται να παρουσιάσει στην προσεχή ΙΑΑ μια νέα, συλλεκτική έκδοση του Ranger με την ονομασία «Black Edition», η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.500 κομμάτια.

Δεδομένου του ιδιαίτερα περιορισμένου αριθμού οχημάτων που θα κατασκευαστούν… όσοι πιστοί προσέλθετε για τη νέα –συλλεκτική- έκδοση «Black Edition» του Ranger, την οποία η Ford θα παρουσιάσει στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ 2017), που ανοίγει τις πύλες του σε λίγες ημέρες.
Η έκδοση «Black Edition» του Ranger βασίζεται στο διπλοκάμπινο αμάξωμα και στο υπερπλήρες επίπεδο εξοπλισμού «Limited» και αναμένεται να κατασκευαστούν μόλις 2.500 οχήματα.
Εξωτερικά διακρίνεται για την απόχρωση «Ablolute Black» του αμαξώματος καθώς και τις μαύρου χρώματος αποχρώσεις στη μάσκα, τις ζάντες αλουμινίου, το roll-bar κ.ά.
Παράλληλα, σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, θα προσφέρει επιπλέον των στοιχείων της έκδοσης Limited στην οποία βασίζεται, στοιχεία όπως σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης και εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πολυμέσων «SYNC 3» με οθόνη αφής 8 ιντσών, κλιματισμό δύο ζωνών, δερμάτινο σαλόνι κ.ά.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως, το νέο Ranger αποτελεί τον κορυφαία σε πωλήσεις εκπρόσωπο της κατηγορίας των Pick-Up σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το 1ο 6μηνο του 2017, με 23.100 μονάδες, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση των πωλήσεων του κατά 12,1% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.