Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλές και σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχει δεχθεί η νέα γενιά του MAN Lions Coach που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση Busworld 2017.

Νέο MAN Lions Coach!

5.002 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο των λεωφορείων «Busworld» που θα διοργανωθεί τον Οκτώβριο στο Kortrijk του Βελγίου, η MAN Truck & Bus θα παρουσιάσει το νέο τουριστικό Lions Coach.  

Μέσα στον Οκτώβριο του 2017 τίθεται σε ισχύ η νέα ευρωπαϊκή νόρμα «ECE R66.02» που αφορά στην δοκιμή ακαμψία του αμαξώματος των λεωφορείων, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρουν επαρκή προστασία στους επιβάτες τους, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες συγκρούσεων, όπως π.χ. η ανατροπή του οχήματος.
Το εν λόγω δεδομένο, αποτέλεσε έναν από τους λόγους για τους οποίους, η MAN Truck & Bus αποφάσισε να αναβαθμίσει τον εκπρόσωπο της στην κατηγορία των τουριστικών λεωφορείων, το Lions Coach.
Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, κατά την εξέλιξη του Lions Coach, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της εταιρείας, προχώρησαν πολύ πιο μακριά από την απλή ενίσχυση της δομικής ακαμψίας του πλαισίου και του αμαξώματος του.
Συγκεκριμένα, στην προσεχή Busworld 2017 του Βελγίου, η MAN Truck & Bus αναμένεται να παρουσιάσει ουσιαστικά τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία ως προς τον κλάδο των λεωφορείων της, με το νέο Lions Coach να διακρίνεται για την εντυπωσιακή νέα μορφή του.
Ένα από τα στοιχεία που γίνονται άμεσα αντιληπτά είναι η μορφή των εμπρός φωτιστικών σωμάτων που πλέον μπορούν να αποτελούνται πλήρως από λυχνίες τύπου LEDs, οι οποίες, πέραν του ότι είναι πιο αποδοτικές (μικρότερη κατανάλωση ενέργειας), είναι και κατά 50% ισχυρότερες (πιο φωτεινές) από τις αντίστοιχες λάμπες αλογόνου.
Αντίστοιχα σημαντικές είναι και οι αλλαγές στο πλευρικό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος ενώ χάρη στη νέα γενιά –Euro6- κινητήρων και τις πολλαπλές επεμβάσεις στην ανάρτηση, τους άξονες και το πλαίσιο, το νέο MAN Lions Coach αναμένεται να είναι σημαντικά πιο ευέλικτο, πιο οικονομικό στη χρήση και με βελτιωμένη ποιότητα κύλισης.
Τέλος, εκτός από τις πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές που παρατηρούνται και στο εσωτερικό, τόσο στον χώρο για τον οδηγό όσο και τους επιβάτες και τις αποσκευές, το νέο Lions Coach θα υιοθετεί στον εξοπλισμό του μια πληθώρα προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων όπως το MAN EfficientCruise με λειτουργία EfficientRoll που διαμορφώνει τον τρόπο που λειτουργεί ο κινητήρας με βάση την τοπογραφία της διαδρομής που ακολουθείτα, το Adaptive Cruise Control (ACC), το Lane Guard Systerm (LGS) ή το MAN Attention Guard.
Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη νέα γενιά του MAN Lions Coach στην προσεχή Busworld του Βελγίου.