Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Buenos Aires, η Renault θα παρουσιάσει ένα νέο Pick-Up με την ονομασία «Oroch».

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία που αφορούν στα τεχνικά του χαρακτηριστικά ωστόσο, δεν αποκλείεται το εν λόγω μοντέλο…

… να λανσαριστεί και στις αγορές της ΕΕ αλλά με το λογότυπο της Dacia καθώς, έτσι και αλλιώς βασίζεται στο αμάξωμα του Duster.

Νέο Oroch Pick-Up από τη Renault

2.913 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2015)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της, στις 18 Ιουνίου η Renault αναμένεται να παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες ένα νέο μοντέλο Pick-Up με την ονομασία «Oroch».

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η αυτοκινητοβιομηχανία Renault, στη προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες (Αργεντινή) που θα διεξαχθεί από 18 – 28 Ιουνίου, αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Pick-Up με την ονομασία «Oroch».

Το εν λόγω μοντέλο, είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο μέσα στον Οκτώβριο του 2014 και αφορά σε ένα διπλοκάμπινο μοντέλο που βασίζεται ωστόσο στο Dacia Duster.

Σύμφωνα με τη Renault, πρόκειται για ένα «Sport Utility Pick-Up» και προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με το αν αυτό το μοντέλο θα λανσαριστεί τελικά και στις διάφορες αγορές της ΕΕ, καθώς επίσης και με ποιας εταιρείας το λογότυπο.

Υπενθυμίζουμε πως η Renault έχει ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου μοντέλου Pick-Up μέσα στο 2016, το οποίο θα βασίζεται στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη της νέας γενιάς του Nissan Navara επομένως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, το νέο Oroch Pick-Up να λανσαριστεί τελικά στην ΕΕ με το λογότυπο της Dacia.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…