Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Volkswagen κοινοποίησε στο διαδίκτυο μια πρώτη εικόνα ενός νέου –πρωτότυπου- Pick-Up το οποίο προορίζει για την αγορά των ΗΠΑ.

Το εν λόγω πρωτότυπο είναι το πρώτο που η VW παρουσιάζει στις ΗΠΑ, 18 χρόνια μετά το πρωτότυπο «AAC» που είναι παρουσιαστεί το 2000…

… προϊδεάζοντας ουσιαστικά το ευρύ κοινό για την σχεδιαστική φιλοσοφία της πρώτης γενιάς του SUV «Touareg» που θα ακολουθούσε λίγο μετά (2003).

Νέο Pick Up από τη VW στις ΗΠΑ!

2.221 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2018)

Σύμφωνα και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η Volkswagen είναι έτοιμη να λανσάρει ένα νέο Pick-Up μοντέλο στην αγορά των ΗΠΑ και μάλιστα, έχει προγραμματίσει την παρουσίαση ενός σχετικού πρωτότυπου μέσα στις επόμενες ημέρες!

Πιο συγκεκριμένα, εν αναμονή της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (30/3 – 8/4), η Volkswagen κοινοποίησε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εικόνα ενός πρωτότυπου Pick-Up, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα σε αυτήν.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως, όπως έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, η Volkswagen εξετάζει εδώ και πολύ καιρό το λανσάρισμα ενός Pick-Up ενός τόνου στην αγορά των ΗΠΑ ωστόσο, ο βασικός εκπρόσωπος της σε αυτήν την κατηγορία, το Amarok, δεν έχει ακόμη… διαβεί τον Ατλαντικό.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες στο διαδίκτυο, η Volkswagen αναμένεται να δώσει σήμερα τις πρώτες πληροφορίες και στοιχεία για το πρωτότυπο Pick-Up της που προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ, το οποίο θα κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Τεννεσί.
Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αν και η Volkswagen κατοχύρωσε για τελευταία φορά την ονομασία «Amarok» στις 22/11/2017, το νέο Pick-Up της για την αγορά των ΗΠΑ δεν θα βασίζεται στο εν λόγω μοντέλο αλλά στο νέο SUV «Atlas».
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως, η παρουσίαση του εν λόγω πρωτότυπου Pick-Up από τη Volkswagen στις ΗΠΑ, είναι η πρώτη μετά από 18 χρόνια καθώς, το 2000 είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο «AAC» («Advanced Activity Concept»), στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS), ουσιαστικά προϊδεάζοντας το κοινό για την εικόνα της πρώτης γενιάς του μοντέλου «Touareg» που θα ακολουθούσε το 2003.