Οι νέες εκδόσεις «Black Edition» αποτελούν τις κορυφαίες στη γκάμα του VW Amarok.

Νέο VW Amarok «Black Edition»

Η Volkswagen παρουσίασε τις νέες εκδόσεις «Black Edition» για το Amarok στην αγορά της Μ. Βρετανίας οι οποίες συνδυάζουν τον δυναμισμό με την πολυτέλεια στο κορυφαίο επίπεδο.

 
Βασισμένες στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού (Highline), οι νέες εκδόσεις «Amarok Black Edition» και «Amarok Aventura Black Edtion» που η εταιρεία λανσάρει για την αγορά της Μ. Βρετανίας, η διακρίνονται για τον δυναμισμό και την πληρότητα τους σε όλους τους τομείς.
Οι πρώτες θα είναι συνδυάζονται με τον V6 3,0λιτρο κινητήρα με απόδοση 205 ή 258 ίππων ενώ οι εκδόσεις Aventura Black Edition θα συνδυάζονται με την έκδοση των 258 ίππων. Παράλληλα, περιττεύει να αναφέρουμε πως το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι η βασική επιλογή στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης.
Σε σχέση με τον βασικό εξοπλισμό των κορυφαίων εκδόσεων «Highline», οι «Black Editions» έχουν να προσφέρουν επιπλέον ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Discover Media Navigation» καθώς και ειδικό «Off-Road» μενού με χρήσιμες πληροφορίες κατά την εκτός δρόμου κίνηση.
Παράλληλα, έχουν προβλεφθεί αρκετές επενδύσεις από μαύρη βαφή στους προφυλακτήρες, τα πλευρικά σκαλοπάτια, τους προβολείς ομίχλης, το roll-bar, τη μάσκα αλλά και στο εσωτερικό της καμπίνας.
Επιπρόσθετα, οι εκδόσεις «Aventura Black Edition» έχουν να επιδείξουν δερμάτινο σαλόνι (nappa), καθίσματα «Ergo Comfort» με πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις, δερμάτινο τιμόνι με πολλαπλά χειριστήρια και paddles για τη σειριακή εναλλαγή των σχέσεων, προστατευτικές επενδύσεις για το κάτω μέρος του αμαξώματος καθώς και ειδική επένδυση για το δάπεδο και τις πλευρές του χώρου φόρτωσης.
Φυσικά, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας όπου μεταξύ των ηλεκτρονικών συστημάτων που ενσωματώνει αξίζει να αναφέρουμε τα συστήματα Trailer Stabilisation, Automatic Post-Collision Braking κ.ά.

 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ