Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέχρι το τέλος του 2019, η Toyota θα λανσάρει ένα νέο Vanette στην ΕΕ που θα τοποθετηθεί μεταξύ των YarisVan και Proace στη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της.

Νέο Vanette για την Toyota στην ΕΕ

2.835 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

H Toyota Motor Company, σε συνεργασία με τον Όμιλο PSA (Citroen, Opel, Peugeot), ανακοίνωσε πως θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των Vanette προς το τέλος του 2019.

Ενισχύοντας την συνεργασία τους στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, η Toyota Motor Company και ο Όμιλος PSA (Citroen, Opel, Peugeot), ανακοίνωσαν πως η ιαπωνική εταιρεία θα προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη γκάμα της, στην κατηγορία των Vanette, το οποίο θα βασίζεται στη νέα γενιά των αντίστοιχων Citroen Berlingo, Opel Combo Cargo και Peugeot Partner.
Η έναρξη των πωλήσεων του νέου ελαφρού επαγγελματικού της Toyota τοποθετείται χρονικά προς το τέλος του 2019 ενώ, όπως είναι φυσικό, θα κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής του Ομίλου PSA στο Vigo (Ισπανία), όπου παράγονται 434.000 οχήματα περίπου από τα Citroen Berlingo, Peugeot Partner / Rifter και Opel / Vauxhall Combo.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ονομασία και τα τεχνικά του εν λόγω μοντέλου σύντομα…