Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Volvo Trucks θα παρουσιάσει νέες εκδόσεις του FH με εξοπλισμό που τις καθιστά πιο αποδοτικές στις απαιτητικές εκτός δρόμου εφαρμογές.

Βασικό νέο στοιχείο τους είναι ο στιβαρότερος προφυλακτήρας που φιλοξενεί ειδικό πίρο με δυνατότητα φόρτισης έως και 36t.

Νέος στιβαρότερος εξοπλισμός για το Volvo FH

2.015 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2015)

Η Volvo Trucks θα παρουσιάσει νέες εκδόσεις του FH στην προσεχή έκθεση Intermat με πιο ενισχυμένο προφυλακτήρα γεγονός που, αναβαθμίζει την στιβαρότητα του σε ιδιαίτερα απαιτητικές χρήσεις.

Στην προσεχή έκθεση Intermat (Παρίσι, 20-25 Απριλίου), η Volvo Trucks αναμένεται να παρουσιάσει νέες εκδόσεις του FH με έναν σαφέστατα πιο ενισχυμένο εμπρόσθιο μέρος, γεγονός που τις καθιστά πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές για χρήση σε ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές όπως ο κλάδος των κατασκευών, η μεταφορά φορτίων ξυλείας κ.ά.

Σε συνδυασμό με τις εγνωσμένες αξίες του νέου Volvo FH όπως π.χ. η άνεση της καμπίνας, η πολύ καλή οδική συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες, η ευκολία στον χειρισμό και φυσικά η απόδοση των κινητήρων, πλέον η Volvo Trucks θα προσφέρει και εκδόσεις με τροποποιημένο προφυλακτήρα που βασίζεται στο πρότυπο του Volvo FMX.

O νέος αυτός προφυλακτήρας φέρει επενδύσεις από χάλυβα πάχους 3 χλστ. στις γωνίες του και κάτω από τον κινητήρα προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο έντονες «κακουχίες» που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ο νέος αυτός προφυλακτήρας είναι τοποθετημένος πιο ψηλά και είναι προτεταμένος κατά 132 χλστ. γεγονός που αυξάνει και την σχετική γωνία προσέγγισης του αμαξώματος στις 20 μοίρες την ίδια στιγμή που συμβάλει στην καλύτερη προστασία επιμέρους τμημάτων του αμαξώματος όπως π.χ. τα φωτιστικά σώματασ. Επιπρόσθετα, ο ειδικός πίρος που εδράζεται στο κέντρο του για χρήση σε ρυμούλκηση φορτίων κ.ο.κ. είναι σε θέση να υποστηρίξει βάρος έως και 36t.! Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες –πιο σκληροτράχηλες- εκδόσεις του Volvo FH μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που δημοσιεύουμε.