Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο πρωτότυπο «Titan Warrior» της Nissan διακρίνεται για την ιδιαίτερα δυναμική και επιθετική σχεδίαση του…

… η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία είχε ως πηγή έμπνευσης τους πολεμιστές της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι επίσης εξόχως δυναμικός και αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας υλικά με πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες…

… ενώ ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του εντυπωσιακού αυτού Pick-Up είναι οι τεράστιοι τροχοί με διάσταση 37 ιντσών!

Nissan Titan Concept

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2016)

Η Nissan παρουσίασε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ένα επιβλητικό πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία «Titan Warrior» που κυριολεκτικά κλέβει τις εντυπώσεις. Ανακαλύψτε το!

Από 11 – 24 Ιανουαρίου, διοργανώνεται στις ΗΠΑ το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS 2016), μια έκθεση που όπως πάντα, καταφέρνει να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τον κλάδο της αυτοκίνησης, χάρη στα εντυπωσιακά μοντέλα που πρωταγωνιστούν σε αυτήν.

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, ένα από τα σημαντικότερα και πιο δυναμικά πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν είναι το πρωτότυπο Pick-Up, «Titan Warrior», της Nissan που εξάπτει την περιέργεια με την σχεδίαση αλλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Βασισμένο στην κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του Nissan Titan, του νέου Pick-Up της ιαπωνικής εταιρείας για την αγορά των ΗΠΑ, το εν λόγω πρωτότυπο εφοδιάζεται με έναν… θηριώδη υπερτροφοδοτούμενο V8 πετρελαιοκινητήρα της Cummins με χωρητικότητα πέντε λίτρων που αποδίδει ισχύ 390 ίππων και μέγιστη ροπή 545 Nm.

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το σχεδιαστικό τμήμα της εμπνεύστηκε για την δημιουργία του Nissan Titan Warrior Concept από τους πολεμιστές της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Σε κάθε περίπτωση, το επιβλητικό αυτό πρωτότυπο Pick-Up διαθέτει το ίδιο μήκος αμαξώματος και μεταξονίου με τις εκδόσεις παραγωγής του Nissan Titan ωστόσο, το ύψος του είναι αυξημένο κατά 8 εκ. περίπου, προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος για τα ελαστικά… 37 ιντσών με τα οποία εφοδιάζεται.

Πλήρως τροποποιημένη, αγωνιστικού τύπου, είναι και η ανάρτηση του Titan Warrior γεγονός που έχει επιφέρει μεταξύ άλλων και την αύξηση του πλάτους του οχήματος κατά 8 εκ.

Τόσο η μάσκα όσο και τα φωτιστικά σώματα, είναι πλήρως τροποποιημένα σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου, προσδίδοντας έναν έντονο δυναμισμό, αίσθηση που ενισχύουν αντίστοιχα ο «μυώδης» προφυλακτήρας, τα τονισμένα καλύμματα των θόλων των τροχών και φυσικά οι αεραγωγοί του πανίσχυρου κινητήρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το δυναμικό αυτό πρωτότυπο Pick-Up της Nissan μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που σας προσφέρουμε.