Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η μαύρη –ματ- βαφή της μάσκα με το λογότυπο της Isuzu κλέβει τις εντυπώσεις στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος της έκδοσης «Hi-Lander».

Επενδύσεις από μαύρο –ματ- πλαστικό υπάρχουν στον προφυλακτήρα, τους θόλους των τροχών και το περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων ενώ, εντυπωσιακές είναι οι ζάντες των 18 ιντσών με τα ελαστικά Discoverer SST Pro της Cooper.

O δυναμισμός της έκδοσης «Hi-Lander» ενισχύεται από το νέο πλευρικό μαρσπιέ και το σωληνωτό μαύρο σκαλοπάτι.

Πέραν των ραγών, στην οροφή του D-Max Hi-Lander συναντάμε και μια συστοιχία από 21 λυχνίες LEDs.

H εν λόγω συστοιχία των LEDs εδράζεται σε ένα επίσης μαύρο roll-bar με προστατευτικό πλέγμα για το πίσω παράθυρο της καμπίνας των επιβατών.

Ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά

42.387 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Χάρη στις πολλαπλές επεμβάσεις που έχει δεχθεί τόσο στο αμάξωμα όσο και στα μηχανικά της μέρη, η νέα έκδοση «Hi-Lander» ξεχωρίζει από τις… συμβατικές του Isuzu D-Max με ευκολία.
Οι ειδικές επενδύσεις μαύρης –ματ- απόχρωσης στη μάσκα, τα προστατευτικά των θόλων των τροχών, τις ράγες οροφής, τα πλαϊνά μαρσπιέ, τις προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος, τα πλαϊνά (νέου τύπου) σκαλοπάτια καθώς και οι ειδικές επενδύσεις στο χώρο φόρτωσης και φυσικά το ειδικό χρωμιομένο λογότυπο, αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του μοντέλου.
Παράλληλα, εφόσον ο ιδιοκτήτης του το επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει το D-Max Hi-Lander με ειδικό συρόμενο κάλυμμα για τον χώρο φόρτωσης καθώς και roll-bar στο πίσω μέρος της καμπίνας των επιβατών ενώ, μια ειδική συστοιχία από 21 λυχνίες LED στην οροφή του οχήματος, αναλαμβάνει να προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις σκουρόχρωμες μεμβράνες ηλιοπροστασίας στα πλευρικά πράθυρα καθώς και τις πανέμορφες ζάντες ελαφρού κράματος των 18 ιντσών που συνδυάζονται με τα κορυφαία ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro σε διάσταση 275/65/R18!