Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ποιότητα των υλικών και το επίπεδο της συναρμογής τους, κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις στον –ελκυστικό σχεδιαστικά- εσωτερικό διάκοσμο του Isuzu D-Max Hi-Lander.

H μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων δεσπόζει στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας ενώ, εύχρηστος είναι ο έλεγχος του κλιματισμού.

Έντονο δυναμισμό αποπνέει ο έγχρωμος πίνακας οργάνων με την ενσωματωμένη κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Στην χειρολαβή για το άνοιγμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης εδράζεται η ειδικά κάμερα οπισθοπορείας της οποίας…

… οι λήψεις προβάλλονται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων αυτόματα, με την επιλογή της σχέσης όπισθεν στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Πολυτελές, άνετο και ασφαλές για έως και πέντε επιβάτες

43.726 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Όπως προαναφέραμε, η έκδοση «Hi-Lander» βασίζεται στο πακέτο εξοπλισμού «Gravity» του ανανεωμένου D-Max γεγονός που αυτόματα την καθιστά ιδιαίτερα… προικισμένη σε θέματα που αφορούν το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους έως και πέντε ενηλίκους που μπορεί να μεταφέρει.
Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 5,3μ. περίπου και πλάτος 1,86μ., το διπλοκάμπινο D-Max Hi-Lander προσφέρει άνετους χώρους με τον εσωτερικό διάκοσμο να διακρίνεται για τις λιτές, καμπύλες φόρμες και τα ποιοτικά πλαστικά με το ανάλογο επίπεδο συναρμολόγησης.
Ο έγχρωμος πίνακας οργάνων, το τιμόνι με τα πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια, η μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας καθώς και το κυκλικός πίνακας ελέγχου του αυτόματου κλιματισμού, αποτελούν σημεία αναφοράς στη σχεδίαση του οχήματος και συνδυάζονται ιδανικά με τα αναπαυτικά και μεγάλα σε διαστάσεις καθίσματα σε όλες τις θέσεις.
Παράλληλα, στον βασικό εξοπλισμό των εν λόγω εκδόσεων περιλαμβάνονται επιπλέον στοιχεία όπως το «Passive Entry-Start System» που επιτρέπει την είσοδο και ενεργοποίηση του κινητήρα χωρίς τη χρήση του κλειδιού, οι ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, το cruise-control, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με έως και 8 στοιχεία που ενσωματώνει και τις ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας, οι πολλαπλοί αερόσακοι, ο συναγερμός κ.ο.κ.