Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Fiat Panda Van είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με κόστος από 10.400 ευρώ.

Πέραν της ευελιξίας που διασφαλίζουν οι περιορισμένες διαστάσεις του, προσφέρει μια ευρύχωρη και καλά εξοπλισμένη καμπίνα για τους επιβάτες…

… καθώς και έναν μεγάλο χώρο φόρτωσης με όγκο 1.000λτ. που μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 505 κιλών.

Οδηγούμε το νέο Fiat Panda Van

2.587 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2015)

Στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας που κυκλοφορεί προς το τέλος του μήνα, μπορείτε να βρείτε την πρώτη αναλυτική δοκιμή του νέου ελαφρού επαγγελματικού της Fiat Professional, του νέο Panda Van.

Ευέλικτο, με περιορισμένο κόστος χρήσης και μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, το νέο Fiat Panda Van έρχεται να προστεθεί στην πληρέστατη γκάμα εξαιρετικών ελαφρών επαγγελματικών πόλης που η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει και στη χώρα μας.

Με κόστος αγοράς που ξεκινά από 10.400 ευρώ, το νέο Fiat Panda Van διακρίνεται για την μοντέρνα εξωτερική του σχεδίαση, την άνετη καμπίνα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και φυσικά, τις πολύ καλές μεταφορικές του δυνατότητες.

Με μήκος αμαξώματος που δεν υπερβαίνει τα 3,7μ., το νέο Fiat Panda Van προσφέρει έναν εξαιρετικό σε διαστάσεις χώρο φόρτωσης με μήκος 1.165 χλστ., πλάτος 1.220 χλστ. (1.020χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 900χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με όγκο έως και 1.000λτ.

Παράλληλα, ανάλογα με την έκδοση του, το ωφέλιμο φορτίο του ορίζεται έως και στα 505 κιλά (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού).

Τέλος, ο υπερσύγχρονος πετρελαιοκινητήρας MultiJet των 1,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του, αποδίδει ισχύ 75 ίππων και μέγιστη ροπή 190Nm από τις 1.500σ.α.λ. ενώ, χάρη και στο σύστημα Start&Stop, εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 3,9λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 104g/km