Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Fiat Fullback - «Αγρίμι» με ιταλική φινέτσα!

11.132 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην κατηγορία των Pick-Up που προσφέρονται στην ελληνική αγορά, το Fullback, καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες με την
ελκυστική σχεδίαση και το υψηλό επίπεδο άνεσης και τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες.
Tο Fiat Fullback αποτελεί μια ακόμη –πληρέστατη- επιλογή Pick-Up για την ελληνική αγορά καθώς είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις καμπίνας, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας αλλά και πολύ καλές επιδόσεις αναφορικά με τα φορτία που είναι σε θέση να υποστηρίξει και τις διαδρομές που… μπορεί να ακολουθήσει.
 
Υψηλή άνεση και κομψή σχεδίαση για έως και πέντε επιβάτες
Βασισμένη σε έντονες καμπύλες, η σχεδίαση του εσωτερικού του Fiat Fullback διακρίνεται για τους μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες και πλήθος μικροαντικειμένων, καθώς και την προσεγμένη συναρμολόγηση της. Επίσης, πλούσιος είναι ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, ιδιαίτερα στις –κορυφαίες- εκδόσεις «Cross».
 
Ωφέλιμο άνω του 1,0t.
Ανεξαρτήτως της έκδοσης αμαξώματος, το Fullback είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους άνω του 1,0t. ενώ αναλόγως του τύπου της καμπίνας, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1.520 – 1.850 χλστ.
Εφοδιασμένο με επιλογές 153 ή 180 ίππων ενός πετρελαιοκινητήρα 2,4λτ. που συνδυάζεται με μηχανικό (6 σχέσεις) ή αυτόματο (5 σχέσεις) κιβώτιο ταχυτήτων, το Fiat Fullback μπορεί να κινηθεί με άνεση σε πάσης φύσεως οδοστρώματα, χάρη και στο υπερσύγχρονο –ηλεκτρονικά ελεγχόμενο- σύστημα 4κίνησης που προσφέρει και υποπολλαπλασιασμό (κοντές) σχέσεων.