Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes-Benz X-Class - Επαναπροσδιορίζοντας τα premium Pick-Ups

11.146 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Η πρόταση της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Pick-Up ουσιαστικά επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών καθώς αποδεικνύει πως τα εν λόγω σκληροτράχηλα οχήματα είναι σε θέση να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, εφάμιλλες πολυτελών επιβατικών οχημάτων.
Διαθέσιμη μόνο σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα και με διάφορα επίπεδα εξοπλισμού (Pure, Progressive και Power), η νέα Mercedes-Benz X-Class αποτελεί ένα νέο «δείγμα γραφής» αναφορικά με την εικόνα των σύγχρονων Pick-Up. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που εκτός του ότι μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους άνω του 1,0t. στις πιο δύσβατες περιοχές, διατηρεί έναν πολυτελή χαρακτήρα, λόγω της εντυπωσιακής σχεδίασης και του πληρέστατου εξοπλισμού.
¶νετη, πολυτελής και προπάντων ασφαλής
Το –μήκους 5,34μ.- αμάξωμα της X-Class προσφέρει εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό για έως και πέντε επιβάτες ενώ, εντυπωσιακή είναι η σχεδίαση του. Τα καλής ποιότητας υλικά είναι σαφές πως θα αποδείξουν την αντοχή τους σε βάθος χρόνου ενώ εντυπωσιακή είναι η πληθώρα επιλογών που προσφέρονται αναφορικά με την διαμόρφωση του οχήματος. Μεταξύ αυτών αναφέρουμε την ύπαρξη θερμαινόμενων καθισμάτων, συστήματος περιμετρικής θέασης με ενδείξεις πολλαπλών καμερών σε όλες τις πλευρές του οχήματος, προηγμένου συστήματος κλιματισμού κ.ο.κ.
 
Ωφέλιμο έως και 1.067 κιλών
Το διπλοκάμπινο γερμανικό Pick-Up προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1.581 χλστ., πλάτος 1.215 χλστ. μεταξύ των θόλων ενώ, το δάπεδο του από το έδαφος ορίζεται στα 854 χλστ. Με το μεικτό βάρος της να ορίζεται στους 3,20t. περίπου, η X-Class είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους άνω του 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις της ενώ, μπορεί να έλξει trailers με φρένα βάρους από 3,2 – 3,5t.

Κινητήρες με ισχύ έως  258hp!
Η X-Class προσφέρεται με δύο εκδόσεις, 163 ή 190 ίππων, ενός πετρελαιοκινητήρα 2,3λτ. με ροπή 403 ή 450 Nm αντίστοιχα, των οποίων η μέση κατανάλωση ξεκινά από  τα 7,3λτ./100χλμ.
Παράλληλα, η κορυφαία έκδοση, X 350 d 4MATIC,  θα εφοδιάζεται με έναν V6 πετρελαιοκινητήρα 2.987 κ.εκ. με ισχύ 258 ίππων και 550 Nm ροπής από τις 1.400 – 3.200 σ.α.λ.

Σιγουριά και άνεση παντού
Τα ισχυρά φρένα και η πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης κερδίζουν τις εντυπώσεις στην άσφαλτο, ακόμη και σε ταχύτητες που πλησιάζουν την τελική ενώ, εκεί που πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις είναι όταν ο δρόμος… τελειώνει δεδομένου ότι, το προηγμένο σύστημα 4κίνησης και οι εξαιρετικές γωνίες του αμαξώματος θα λύσουν τα προβλήματα του οδηγού.