Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mitsubishi L200 - Απαράμιλλα δυναμικό και αξιόπιστο

11.136 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Η 5η κατά σειρά γενιά του Mitsubishi L200 αποτελεί το επιστέγασμα της τεχνογνωσίας
που η ιαπωνική εταιρεία έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών(!) στην κατασκευή
αποδοτικών και με εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες, ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.
Διαθέσιμο στις εκδόσεις Club Cab και Double Cab ως προς τον τύπο και τις διαστάσεις της καμπίνας των επιβατών, το Mitsubishi L200 αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτάσεις της ελληνικής αγοράς των Pick-Up, τόσο σε θέματα αξιοπιστίας όσο και οδικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα εκτός δρόμου, όπου το προηγμένου σύστημα 4κίνησης της ιαπωνικής εταιρείας και οι μεγάλες γωνίες του αμαξώματος, επιτρέπουν στον οδηγό να κινηθεί με άνεση ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.
¶νεση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου
 Ο κομψός και δυναμικά σχεδιασμένος εσωτερικός διάκοσμος του Mitsubishi L200 έχει να επιδείξει ένα πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοιχεία όπως έως και επτά αερόσακοι, αισθητήρες βροχής – φωτός, κάμερα οπισθοπορείας, προηγμένο σύστημα πολυμέσων, θερμαινόμενα καθίσματα κ.ο.κ.
Όλα τα παραπάνω παραπέμπουν άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα ωστόσο, εναρμονίζονται απόλυτα με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του ιαπωνικού Pick-Up.
 
Ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,0t.
Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, το L200 προσφέρεται με χώρο φόρτωσης μήκους από 1.520 – 1.850 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν πάσης φύσεως φορτία βάρους από 1.010 – 1.035 κιλών, αναλόγως της έκδοσης.
Παράλληλα, με το μεικτό βάρος του να ορίζεται στους 2,9t. περίπου, το ιαπωνικό L200 είναι σε θέση να έλξει trailers με φρένα, βάρους έως και 3,1t.