Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Toyota YarisVan: Με στόχο πάντα την κορυφή

19.091 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2018)

Το Toyota YarisVan συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς την εξαιρετική εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά και για το 2018, αποτελώντας την δημοφιλέστερη επιλογή μέχρι στιγμής στις νέες ταξινομήσεις της κατηγορίας των Mini-Vanettes. 
 
Πλήρως αναβαθμισμένο, με πολύ καλές μεταφορικές δυνατότητες και νέες επιλογές ως προς την γκάμα των μηχανικών συνόλων που αναλαμβάνουν την κίνηση του, το νέο YarisVan έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα επαγγελματία χάρη και στην αποδεδειγμένη αξιοπιστία του.

Ασφάλεια και ανέσεις στον υπερθετικό βαθμό
H εξαιρετική χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού στο νέο Toyota Yaris σε συνδυασμό με τον πλούσιο –βασικό- εξοπλισμό του ιαπωνικού Mini-Vanette, υπόσχονται άνετα και ασφαλή δρομολόγια τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.

Ωφέλιμος όγκος 1,1κ.μ.! 
Με 1.150 χλστ. ωφέλιμου μήκους, 1.290 χλστ. πλάτος και 920 χλστ. ύψους, ο χώρος φόρτωσης του ιαπωνικού μοντέλου θα φιλοξενήσει χωρίς πρόβλημα φορτία με όγκο έως και 1,1κ.μ. ή βάρος έως 450 κιλών. Την ίδια στιγμή, το YarisVan μπορεί να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 835 κιλών!

Κινητήρες με απόδοση από 69 – 111 ίππους
H νέα γενιά του YarisVan είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με δύο κινητήρες βενζίνης 1,0 ή 1,5 λτ. καθώς και έναν πετρελαιοκινητήρα 1,4λτ.
Η μέση κατανάλωση καυσίμου στην πρώτη περίπτωση ξεκινά από τα 4,7λτ./100χλμ. και από τα 3,9λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις diesel.