Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Volkswagen Polo Van: Χωρίς ελλείψεις!

19.096 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2018)

Το VW Polo Van αποτελεί μια από τις πιο πλήρεις προτάσεις της ελληνικής αγοράς για τα Mini-Vanettes καθώς κατορθώνει να συνδυάσει ιδανικά τις μεταφορικές δυνατότητες ενός επαγγελματικού οχήματος με την ασφάλεια και τις επιδόσεις ενός επιβατικού.
Με συμπαγείς διαστάσεις, δυναμική σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό, το Polo Van θα ανταποκριθεί με άνεση ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές ενώ δύναται να αποτελέσει και τον… καθρέπτη μιας επιχείρησης χάρη στην αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής που το διακρίνει…

Στιβαρή κατασκευή, άνετοι χώροι
Η ποιότητα των υλικών και η εργονομία είναι το πρώτο στοιχείο που αντιλαμβάνεται κανείς στο εσωτερικό του Polo Van ενώ πολλαπλοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι. Παράλληλα, η διατήρηση των πίσω πλευρικών παραθύρων, διευρύνει σημαντικά το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού.

Για φορτία όγκου έως και 1,2κ.μ.!
Ο πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος φόρτωσης του γερμανικού μοντέλου έχει ωφέλιμο μήκος 1.171 χλστ., πλάτος 1.682 χλστ. και ύψος 820 χλστ., επιτρέποντας την μεταφορά φορτίων με μέγιστο όγκο 1.200 λτ. ή βάρος έως και 510 κιλών.

Μέση κατανάλωση από 3,4λτ./100χλμ.
Αναλόγως της έκδοσης, ο 1.400άρης TDI κινητήρας του Polo Van αποδίδει ισχύ 75 ή 90 ίππων και ροπή έως και 230 Nm από τις 1.500σ.α.λ. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο 7 σχέσεων, με τις εκπομπές ρύπων του να ξεκινούν από τα 88 g/km.