Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Volkswagen loadUp!: Τα φαινόμενα απατούν!

19.098 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2018)

Παρά τις ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος της, η επαγγελματική έκδοση του VW up!
προσφέρει έναν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο φόρτωσης για την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου και βάρους, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την εξαιρετική ευελιξία του εντός της πόλης.
 
Με μήκος αμαξώματος στα μόλις 3,6μ. και κύκλο στροφής στα 9,8μ. αντίστοιχα, το VW load up! αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα ελαφρά επαγγελματικά πόλης. Ωστόσο, αντιστρόφως ανάλογη είναι η ευρυχωρία του γερμανικού μοντέλου σε ότι αφορά τις διαστάσεις τόσο της καμπίνας των επιβατών όσο και του χώρου φόρτωσης του.

Μεγάλο σε χώρους και πλήρες ανέσεων
Το εξαιρετικό ωφέλιμο πλάτος της καμπίνας των επιβατών θα επιτρέψει την άνετη μεταφορά δύο μεγαλόσωμων ατόμων ενώ την ίδια στιγμή, μεγάλες και εύκολα προσβάσιμες είναι οι διάφορες θήκες για μικροαντικείμενα στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών κ.ά. Αντίστοιχα, πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. 

Όγκος φόρτωσης έως και 990λτ.!
Ο μήκους 1.209 χλστ. χώρος φόρτωσης του load up! μπορεί να φιλοξενήσει προϊόντα συνολικού όγκου έως και 990 λτ.(!) ενώ με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τα 1.370 κιλά, το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως και στα 438 κιλά.
 
Με καύσιμο τη βενζίνη ή το φυσικό αέριο
To VW load up! εφοδιάζεται με έναν βενζινοκινητήρα 999 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 60 ή 75 ίππων ενώ, στις εκδόσεις eco load up!, με καύσιμο το φυσικό αέριο, αποδίδει ισχύ 68 ίππων με εκπομπές ρύπων από 82 g/km.!