Οι καντίνες πώλησης παγωτών επιστρέφουν!

Ο κλασικός τρόπος πώλησης παγωτού «πόρτα – πόρτα» μέσων ειδικά διασκευασμένων καντινών, επανακάμπτει δυναμικά στο Ην. Βασίλειο λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία των πολιτών που έχει επιφέρει η πανδημία!

 
Η πιο πρόσφατη παραγγελία 55 Mercedes-Benz Sprinters σε έκδοση «C+C» (καμπίνα – σασί) από την εταιρεία υπερκατασκευών Whitby Morrison, που δραστηριοποιείται στην αγορά του Ην. Βασιλείου, είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς, με έτος ίδρυσης το 1962, η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στην κατασκευή ειδικά διασκευασμένων ελαφρών επαγγελματικών σε… καντίνες πώλησης παγωτού!
Όπως είναι φυσικό, δεδομένων των περιορισμών στην κυκλοφορία των πολιτών και την απαγόρευση των συναθροίσεων (εκθέσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις κ.ο.κ.), οι πωλήσεις παγωτού ήταν, μεταξύ άλλων, μια από τις δραστηριότητες που είχαν πληγεί σημαντικά.
Ωστόσο, οι εταιρείες διάθεσης του εν λόγω προϊόντων δεν… έκατσαν με σταυρωμένα χέρια και πλέον στρέφονται εκ νέου σε πρακτικές που έχουν ουσιαστικά εγκαταλειφτεί για περισσότερα από 50 χρόνια, τουλάχιστον στο Ην. Βασίλειο.
Αναφερόμαστε φυσικά στην λιανική πώληση παγωτού «πόρτα – πόρτα» μέσω ειδικά διασκευασμένων οχημάτων σε καντίνες, και η εταιρεία Whitby Morrison συγκαταλέγεται στους κυριότερους κατασκευαστές τέτοιου είδους οχημάτων.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Mercedes-Benz Vans, η πιο πρόσφατη παραγγελία της εταιρείας Whitby Morrison αφορά σε 55 νέα Sprinter C+C, δεδομένου ότι, στην παρούσα φάση κατασκευάζει και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και αρκετών χωρών της Καραϊβικής.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement