Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Toyota YarisVan είναι το πιο καλοπουλημένο Mini-Vanette στην ελληνική αγορά για το 2016 μέχρι στιγμής.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος ενώ πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Αντίστοιχα, στον χώρο φόρτωσης μπορεί να φιλοξενηθεί έως και μια ευρωπαλέτα.

Toyota YarisVan: Με εγγύηση την ιαπωνική αξιοπιστία

H νέα γενιά του YarisVan αποτελεί την κορυφαία σε πωλήσεις επιλογή στην κατηγορία των Mini-Vanettes μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια του 2016 χάρη στις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμος όγκος 1.100 λτ.) και τον εξαιρετικό D-4D πετρελαιοκινητήρα των 1,4 λτ. (90 ίπποι, 205 Nm ροπής) που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6 εμφανίζοντας παράλληλα μέση κατανάλωση από 3,9 λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης. 
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος και παραπέμπει στις «πλούσιες» επιβατικές εκδόσεις του μοντέλου, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων επτά αερόσακους, ηχοσύστημα με έξι ηχεία κ.ο.κ. ενώ, πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα αναλαμβάνουν την υποβοήθηση του έργου του οδηγού. 

Ωφέλιμο φορτίο έως και 410 κιλά
Σε ότι αφορά στον χώρο φόρτωσης του, το YarisVan προσφέρει ωφέλιμο μήκος 1.150 χλστ., πλάτος 1.290 χλστ. (1.000 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 920 χλστ. 
Παράλληλα, έχει την ικανότητα να μεταφέρει φορτία με βάρος από 340 – 410 κιλά ενώ, χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και μια ευρωπαλέτα! 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ