Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η 4η γενιά του VW Caddy προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 3,2 – 4,7 κ.μ.

Παράλληλα, ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος και με πληρέστατο εξοπλισμό.

Τέλος, στη γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνονται και εκδόσεις φυσικού αερίου με τις δεξαμενές να εδράζονται κάτω από την καρότσα.

Volkswagen Caddy: Τεράστια ποικιλία εκδόσεων

Η4η κατά σειρά γενιά του γερμανικού Vanette είναι διαθέσιμη εδώ και καιρό και στη χώρα μας προσφέροντας ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας κατασκευής, άνεσης και ασφάλειας στον οδηγό, καθώς με μεγάλους χώρους για τη μεταφορά προϊόντων με όγκο έως και 4,7 κ.μ. 
Η δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος συνδυάζεται με τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας ενώ, αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος (κανονικό ή μακρύ μεταξόνιο), ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ξεκινά από τα 3,2 – 4,2κ.μ. ενώ, με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού από την καμπίνα των επιβατών, μπορεί να αυξηθεί στα 4,2 – 4,7 κ.μ. αντίστοιχα. 
Την ίδια στιγμή, αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος και του κινητήρα του οχήματος, το ωφέλιμο φορτίο που το νέο Caddy είναι σε θέση να υποστηρίξει ανέρχεται έως στα 832 κιλά (1.005 κιλά για τις εκδόσεις Maxi με το μακρύ μεταξόνιο). 

Κινητήρες με ισχύ από 85 έως 150 ίππους
Ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» του νέου VW Caddy έναντι του ανταγωνισμού είναι η ευρεία γκάμα κινητήρων του που περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα με καύσιμο τη βενζίνη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. 
Στην πρώτη περίπτωση, οι επιλογές «TSI» των 1,2 ή 1,4λτ. αποδίδουν ισχύ από 84 – 125 ίππους με μέση κατανάλωση από 5,5λτ. / 100χλμ. 
Αντίστοιχα, οι «TDI BlueMotion» πετρελαιοκινητήρες των 2,0λτ. έχουν απόδοση 102, 122 ή 150 ίππων με μέση κατανάλωση από 4,4λτ./100χλμ. ενώ τέλος, οι εκδόσεις Caddy TGI με τον κινητήρα φυσικού αερίου των 1,4 λτ. έχουν ισχύ 110 ίππων με μέση κατανάλωση από 4,0kg/100χλμ. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ