Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Transit αποτελεί επί σειρά ετών την πιο εμπορική επιλογή στην κατηγορία των Vans της ελληνικής αγοράς.

Αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος, ο χώρος φόρτωσης του έχει μήκος έως και 4.256 χλστ.

Παράλληλα, ο νέος EcoBlue κινητήρας του εμφανίζει μέση κατανάλωση από 6,6λτ./100χλμ.

Ford Transit Van: Ο… αιώνιος πρωταθλητής

Μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στη χώρα μας είναι το Ford Transit, ένα μοντέλο που επί μισό αιώνα (7 διαδοχικές γενιές), έχει καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη και του ελλήνων επαγγελματιών. 
Με εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το Transit έχει αποσπάσει το βραβείο του «International Van of the Year» (2001 & 2007) ενώ διακρίνεται για τις πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει τόσο σε ότι αφορά στη σχεδίαση του αμαξώματος, του εσωτερικού και του χώρου φόρτωσης, όσο και στους κινητήρες του. 
Διαθέσιμο με τέσσερα μήκη αμαξώματος, τρία μεταξόνια και ισάριθμα ύψη οροφής, το Transit Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 14,1 κ.μ. ενώ αντίστοιχα, το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται έως και στα 1.318 χλστ. 
Ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος από 3.083 – 4.256 χλστ. ενώ, εξαιρετικά ευρύ είναι και το άνοιγμα τόσο των πλευρικών όσο και της δίφυλλης πίσω πόρτας. 

Νέος EcoBlue κινητήρας τεχνολογίας Euro6
Η νέα γενιά του Ford Transitείναι διαθέσιμη με τρεις εκδόσεις ενός 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6 που αποδίδει ισχύ 105, 130 ή 170 ίππων και μέγιστη ροπή 360, 385 ή 405 Nm αντίστοιχα. 
Τα διαστήματα των service για τον εν λόγω κινητήρα ανέρχονται έως και στα 60.000 χλμ. ενώ, η μέση κατανάλωση καυσίμου του ξεκινά από τα 6,6λτ. / 100χλμ. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ