Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το International Pick-Up of the Year για το 2016 διακρίνεται για τις πολλαπλές αναβαθμίσεις του σε όλους τους τομείς.

Οι επιλογές στους κινητήρες του αφορούν σε μηχανικά σύνολα 160 ή 190 ίππων με μέγιστη ροπή 450 Nm.

Nissan Navara: Εντελώς νέο σε όλους τους τομείς

Με τον τίτλο του «International Pick-Up of the Year» για το 2016 να συγκαταλέγεται στις διεθνείς διακρίσεις του, το νέο Nissan Navara εμφανίζεται εντυπωσιακά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, με αυξημένες διαστάσεις αμαξώματος, στιβαρότερο πλαίσιο, βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες και πιο αποδοτικούς κινητήρες. 
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με επιμηκυμένη (King-Cab) ή διπλή (Double Cab) καμπίνα επιβατών, το νέο Navara προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες ενώ την ίδια στιγμή, κάθετα αναβαθμισμένος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας, πολλαπλά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς κάτω από όλες τις συνθήκες κ.ο.κ. 
Πέραν αυτού, το νέο Navara έχει να επιδείξει πολλαπλές τροποποιήσεις σε ότι αφορά στο πλαίσιο αλλά και τις αναρτήσεις του, καθώς μεταξύ άλλων, στον πίσω άξονα είναι διαθέσιμη και ανάρτηση πέντε συνδέσμων αντικαθιστώντας τα φύλλα σούστας. 
Τέλος ο χώρος φόρτωσης του έχει μήκος από 1.537 – 1.850 χλστ. και πλάτος 1.560 χλστ. (1.130 χλστ. μεταξύ των θόλων, δηλαδή εξαιρετικές διαστάσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας καθώς, και το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 1.047 – 1.136 χλστ. 

Κινητήρες με ισχύ 160 – 190 ίππων
H γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Navara περιλαμβάνει δύο εκδόσεις 160 & 190 ίππων με ροπή 403 & 450 Nm ενός 4κύλινδρου πετρελαιοκινητήρα 2.298 κ.εκ. που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6. 
Η μέση κατανάλωση καυσίμου του ξεκινά από τα 6,3λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης και οι εκπομπές CO2 από τα 167g/km αντίστοιχα. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ