Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψό σχεδιαστικά με προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, το 208 Pro αποτελεί την μικρότερη σε διαστάσεις πρότασης της Peugeot στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών.

Ο χώρος φόρτωσης μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα με όγκο έως 1.062 λτ. ενώ…

… η πρόσβαση σε αυτών μέσω των πίσω πλευρικών θυρών καθίσταται ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση.

Peugeot 208 PRO: Συνδυάζοντας εμφάνιση και απόδοση

Μια από τις πιο καλαίσθητες σχεδιαστικά προτάσεις της ελληνικής αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών είναι και το Peugeot 208 Pro που βασίζεται στην 5θυρη έκδοση του επιβατικού γαλλικού μοντέλου προκειμένου να προσφέρει έναν ευρύχωρο και άκρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης. 
Η διατήρηση των πίσω πλευρικών σειρών, προσφέρει άνετη πρόσβαση στην καρότσα που έχει μήκος 1.335 χλστ., πλάτος 1.062 χλστ. (1.042 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 857 χλστ.) όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα με βάρος έως και 442 κιλά ή όγκο έως 1.062 λτ. 
Παράλληλα, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,4 λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του γαλλικού μοντέλου διακρίνεται για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου του και (από 3,8λτ./100χλμ.) και την μεγάλη αυτονομία (έως 1.316 χλμ.) που προσφέρει στο γαλλικό μοντέλο. 
Τέλος, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων έως και 6 αερόσακους για τον οδηγό και τον συνοδηγό. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ