Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Isuzu D-Max έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών χάρη στην εξαιρετική αποδοτικότητα του σε μια μεγάλη γκάμα χρήσεων.

Επιπρόσθετα, είναι σε θέση να προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο καλαίσθητο και ποιοτικά κατασκευασμένο εσωτερικό του.

Isuzu D-Max: Χωρίς περιορισμούς!

Μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις στην κατηγορία των Pick-Up (με μεγάλη μάλιστα αύξηση πωλήσεων στη χώρα μας μέσα στο 2016), είναι το Isuzu D-Max που προσφέρεται σε εκδόσεις με τρεις τύπους αμαξώματος (Single, Extended και Double Cab). 
Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Isuzu D-Max είναι η επιβλητική και δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος καθώς και το άνετο και εργονομικό εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και πέντε ενήλικοι χωρίς παραχωρήσεις. 
Σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, αναλόγως του τύπου της καμπίνας των επιβατών, το D-Max προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.552 – 2.305 χλστ., πλάτος 1.530 χλστ. και ύψος πλευρικών τοιχωμάτων στα 465 χλστ. αντίστοιχα. 
Με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 3,0t., το ιαπωνικό Pick-Up μπορεί να υποστηρίξει ωφέλιμο φόρτίο από 1050 – 1.155 χλστ. και να έλξει trailers με φρένα βάρους έως 3,5t. αντίστοιχα. 
Τέλος, το μηχανικό σύνολο των 2,5λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του αποδίδει ισχύ 163 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm από τις 1.400 – 2.000 σ.α.λ. με τη μέση κατανάλωση του να ξεκινά από τα 7,3λτ./100χλμ. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ