Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mitsubishi L200 διακρίνεται για την ελκυστική σχεδίαση του αμαξώματος του καθώς και τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες των 2,4λτ.

Επιπρόσθετα, στο εσωτερικό της καμπίνας, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Mitsubishi L200: Πληρέστερο από ποτέ

Το Mitsubishi L200 βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά του και συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε μια μεγάλη μερίδα επαγγελματιών όπως και κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7(!) δεκαετιών. 
Με σημαντικά βελτιωμένες διαστάσεις για την καμπίνα των επιβατών σε σχέση με το παρελθόν, το L200 είναι σε θέση να προσφέρει άνετα και ασφαλή δρομολόγια σε έως και πέντε ενήλικους επιβάτες ενώ, κορυφαίο είναι και το –βασικό- επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. 
Ανάλογα με το μήκος της καμπίνας, ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος από 1.520 χλστ. και πλάτος από 1.470 χλστ., γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για τη μεταφορά αντικειμένων με βάρος άνω του 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου. 
Τέλος, η νέα «καρδιά» του Mitsubishi L200 είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2,4λτ. που αποδίδει ισχύ 154 ή 181 ίππων και μέγιστή ροπή 380 ή 430 Nm αντίστοιχα με τη μέση κατανάλωση καυσίμου του να ξεκινά από τα 6,4λτ./100χλμ. και τις εκπομπές CO2 από τα 169 g/km αντίστοιχα. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ