Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι κορυφαίες επιλογές

19.272 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2016)

Σας παρουσιάζουμε τις επικρατέστερες επιλογές ελαφρών επαγγελματικών σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ.

Ο ι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες πασχίζουν, κατά την εξέλιξη των νέων εκπροσώπων τους για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών, να καλύψουν μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και χρήσεων και να προσφέρουν ιδανικές λύσεις σε μια ετερόκλητη γκάμα επιχειρήσεων. 
Όπως είναι φυσικό, είναι εντελώς διαφορετικές οι απαιτήσεις μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην ταχυ-μεταφορά αντικειμένων εντός της πόλης με τις ανάγκες ενός αγρότη που καθημερινά καλλιεργεί εκτάσεις στην ύπαιθρο. 
Ωστόσο, όλοι ανεξαιρέτως οι ιδιοκτήτες ενός επαγγελματικού οχήματος έχουν ορισμένες κοινές απαιτήσεις από τον… συνεργάτη τους. 
Η αξιοπιστία, η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής που θα αποσοβήσει τα προβλήματα φθοράς σε βάθος χρόνου, το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης ή οι μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, αποτελούν πάγια χαρακτηριστικά που ένα όχημα οφείλει να πληροί στο ακέραιο προκειμένου να καταφέρει να διεκδικήσει ένα σεβαστό μερίδιο πωλήσεων, σε όλες τις αγορές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής. 
Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο αποδοτικές προτάσεις σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών (Mini-Vanettes, Vanettes, Vans και Pick-Up), με βάση και τις «επιδόσεις» τους στον στίβο των πωλήσεων της χώρας μας δεδομένου ότι, το συγκεκριμένο κριτήριο, αποτελεί και μια σαφή ένδειξη για τις δυνατότητες τους και την πληρότητα των χαρακτηριστικών που εμφανίζουν σε τομείς όπως η οδική συμπεριφορά, οι μεταφορικές δυνατότητες, το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας αλλά και το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.