Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, το Ford Transit Connect αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτάσεις στα Vanette και της ελληνικής αγοράς.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι κομψός και ποιοτικά κατασκευασμένος ενώ, πλούσιο είναι το επίπεδο του εξοπλισμού ακόμη και των βασικών εκδόσεων.

Αναλόγως της έκδοσης, ο εκπρόσωπος της Ford μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 4,4κ.μ.

Η αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού, επιτρέπει μεταξύ άλλων και τη μεταφορά αντικειμένων εντός της καμπίνας των επιβατών.

Ford Transit Connect: Συγκερασμός οικονομίας και απόδοσης

Το Ford Transit Connect συγκαταλέγεται στην 1η 10άδα των πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών της ελληνικής αγοράς για το 7μηνο του 2016 χάρη στην πολύ καλή εικόνα που εμφανίζει σε όλους τους τομείς. 
Με άνετο, ποιοτικά κατασκευασμένο και πλούσια εξοπλισμένο περιβάλλον για τον οδηγό και τους συνοδηγούς, το Transit Connect είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις δύο μήκη μεταξονίου και ισάριθμα αμαξώματα από 4,4 – 4,8μ. 
Αναλόγως, το μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 1,56 – 1,96μ. που μπορεί ωστόσο να αυξηθεί έως στα 3,0 – 3,4 μ. αντίστοιχα με την αναδίπλωση του διαχωριστικού. 
Αντίστοιχα, ο ωφέλιμος όγκος των αντικειμένων που μπορεί να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 2,9 – 4,4 κ.μ., αναλόγως πάντα της έκδοσης του αμαξώματος και της θέσης τόσο του διαχωριστικού όσο και του καθίσματος του συνοδηγού. 

Κινητήρες με απόδοση από 100 – 120 ίππους
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του Ford Transit Connect περιλαμβάνει τον 1.000άρη EcoBoost των 100 ίππων και δύο πετρελαιοκινητήρες 1,5λτ. με απόδοση 100 ή 120 ίππων. 
Οι εν λόγω επιλογές συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια (Powershift) με 5 ή 6 σχέσεις και η μέση κατανάλωση καυσίμου τους ξεκινά, αναλόγως της έκδοσης από τα 4,2λτ./100χλμ. Αντίστοιχα, οι εκπομπές ρύπων περιορίζονται έως και στα 109 g/km, για μεικτό κύκλο κίνησης. 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ