Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Opel: Στη HORECA 2023 με τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματά της

Opel: Στη HORECA 2023 με τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματά της

7.502 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2023)

H Opel Βελμάρ, σε συνεργασία με την Opel Hellas του Ομίλου Συγγελίδη, θα δώσουν δυναμικό παρών στη διεθνή επαγγελματική έκθεση HORECA 2023 που θα διεξαχθεί 10-13 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

H Βελμάρ δίνει το παρών στην έκθεση HORECA 2023

H Βελμάρ (Autotechnica Hellas MATEE) δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 44 χρόνια, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Το όνομα και η αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, αλλά και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales.
 

 Με πρωταγωνιστές τα Opel Combo Cargo, Opel Vivaro και Opel Movano

Η Opel Βελμάρ θα συμμετέχει στη HORECA εκθέτοντας τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των Opel Combo Cargo και Opel Vivaroτα οποία, μαζί με το Opel Movano, συνθέτουν μία πλήρη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Τα επαγγελματικά οχήματα της Opel διακρίνονται για τη Γερμανική ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητά τους, διαθέτουν ανανεωμένη σχεδίαση και εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου. Επιπλέον, ακολουθώντας τη στρατηγική της Opel προς τον εξηλεκτρισμό, τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, για μέγιστη αποδοτικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
 

Vivaro-e μετασκευασμένο σε ψυγείο για τις ανάγκες της HORECA

Για τις ανάγκες της HORECA, το Vivaro-e έχει μετασκευαστεί σε ψυγείο, αποδεικνύοντας την ευελιξία και την ικανότητα των επαγγελματικών οχημάτων της Opel να δίνουν λύση στις προκλήσεις της καθημερινότητας του επαγγελματία.

Η HORECA αποτελεί την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης. Παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα, καθώς και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων καφεστίασης, αλλά και εκπροσώπους της οργανωμένης λιανικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε