Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ότι χρειάζεστε για την αμαξοποίηση και τη ψύξη!

2.321 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Η εταιρεία Stathis είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα, με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα από το 1961.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρία αυξάνει σταθερά τα μεγέθη της, επεκτείνεται χωροταξικά, προσθέτει καινούργια προϊόντα, διευρύνει τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, πάντα με βασική αρχή την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών. Για το λόγο αυτό, διαθέτει νέες εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένη μηχανοργάνωση και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, παρέχοντας πλήρεις λύσεις σε όλο το φάσμα των αμαξωμάτων, και ασφαλώς ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση. Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας «Stathis» είναι το γεγονός πως έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Μπορεί να οδηγεί τις εξελίξεις, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή με δυναμισμό, ευελιξία και έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
Συνεργάτες εγνωσμένης αξίας
Για να προοδεύει μια εταιρεία όμως πρέπει να έχει και σωστά επιλεγμένους συνεργάτες. Έτσι, η εταιρεία «Stathis» στα πλαίσια διασφάλισης υψηλού επιπέδου παροχών δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην αυστηρή επιλογή συνεργατών, οι οποίοι διαθέτουν άριστα προϊόντα και εφαρμοσμένη τεχνογνωσία.

Κυριότερες αποκλειστικές αντιπροσωπείες εταιρειών είναι:
• Ifac-Inox, πάνελ ψυκτικών θαλάμων αυτοκινήτων
• Pommier-Furgocar, εξαρτήματα ψυκτικών θαλάμων αυτοκινήτων
• Euroscan, ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής θερμοκρασιών
• Sortimo, εξοπλισμός αυτοκινήτων van

Βασικότεροι συνεργάτες:
• Carrier, ψυκτικά μηχανήματα
• Allsafe, συστήματα ασφάλισης και πρόσδεσης
• Pecolit, πολυεστερικά πρόϊόντα
• Bär Cargolift, υδραυλικές πόρτες
 
Ευχαριστημένο πελατολόγιο & ευρεία γκάμα προϊόντων
Βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι πως απόλυτη προτεραιότητα για αυτήν είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της, έχοντας στην κορυφή των ιεραρχιών της τις προτιμήσεις τους. Μάλιστα οι ιθύνοντες της εταιρείας, δεσμεύονται να συνεχίσουν το ίδιο αποτελεσματικά προς τέρψη του πελατειακού τους κοινού.
Η εταρεία Stathis προσφέρει τα παρακάτω προϊόντα:
  1. Ψυκτικοί θάλαμοι αυτοκινήτων
  2. Μονώσεις αυτοκινήτων van
  3. Εξοπλισμός αυτοκινήτων Sortimo
  4. Ψυκτικά μηχανήματα
  5. Θαλάμους βαθειάς κατάψυξης
  6. Καταγραφικά θερμοκρασίας
  7. Κιβωτάμαξες
  8. Υδραυλικές πόρτες
  9. Stathis Box, Μικρός ισοθερμικός θάλαμος
 Όμως ένα εξαιρετικό δείγμα για το πόσο σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά κάνει η εταιρεία Stathis, είναι και το εταιρικό site που διαθέτει, όπου πέρα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρουσιάζει, έχει και μια εξαιρετική εφαρμογή – διαμορφωτή, όπου ανάλογα το τύπου αυτοκινήτου που έχεις και τις μεταφορικές σου ανάγκες, σου προτείνει και την κατάλληλη επαγγελματική πρόταση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.