Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσω του προγράμματος «Drive Now, Pay Later» προβλέπεται διάρκεια αποπληρωμής έως και 84 μηνών με Ατοκη Περίοδο Χάριτος έξι (6) μηνών!

Η χρηματοδότηση «FLEXPayment» προβλέπει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση από μόλις 150 ευρώ αλλά και δωρεάν -2ετή- επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης!

Νέες και άκρως ευέλικτες χρηματοδοτικές PROτάσεις

15.626 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2021)

Η τελική απόφαση απόκτησης ενός νέου «συνεργάτη» επιβάλλεται να λαμβάνεται από τον εκάστοτε επαγγελματία με βάση κυρίως τη μέγιστη οικονομική ευελιξία που θα είναι σε θέση να διατηρήσει κατά το διάστημα αποπληρωμής του.
Προκειμένου να διασφαλίσει τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της, η Mercedes-Benz Ελλάς εξέλιξε και προσφέρει ειδικά για τις εκδόσεις «PRO» των Citan Van, Vito Van, Sprinter Van, δύο νέα προγράμματα χρηματοδότησης με τις ονομασίες «Drive Now, Pay Later» και «FLEXPayment».  Ας τις δούμε αναλυτικά, σημειώνοντας πως απευθύνονται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.
 
Χρηματοδότηση «Drive Now, Pay Later»
 
Η εν λόγω εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του Mercedes-Benz Van σήμερα, με την αποπληρωμή της πρώτης δόσης έξι μήνες αργότερα.
Η ελάχιστη προκαταβολή ορίζεται στο 30% με τη διάρκεια αποπληρωμής να κυμαίνεται από 12 – 84 μήνες (6 μήνες άτοκα) και το ετήσιο σταθερό επιτόκιο να ανέρχεται στο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,6%, ν.128/75).
Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα μερικής ή ολικής αποπληρωμής.
 
Χρηματοδότηση «FLEXPayment»
 
Η εν λόγω πρόταση εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση από μόλις 150 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.
Προβλέπει ελάχιστη προκαταβολή 30% και διάρκεια αποπληρωμής έως και 72 μήνες με το ετήσιο σταθερό επιτόκιο να ορίζεται στο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,6%, ν.128/75).
Παράλληλα, εκτός της 2ετούς επέκτασης (πέραν της εργοστασιακής) της εγγύησης, παρέχεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης στη χρηματοδότηση υπηρεσιών περιοδικής συντήρησης και ασφάλισης ενώ, είναι δυνατή η μερική ή η ολική αποπληρωμή.
 
Περισσότερα για τις νέες χρηματοδοτικές προτάσεις «Drive Now, Pay Later» και «FLEXPayment» της Mercedes-Benz Ελλάς για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, μπορείτε να βρείτε εδώ…