Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο περίπτερο της VW στην προσεχή 66η ΙΑΑ αναμένεται να είναι οι εκδόσεις Canyon του νέου Amarok.

Ο πλήρως ανανεωμένος εσωτερικός διάκοσμος με την κομψή αισθητική και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Amarok…

… ενώ ιδιαίτερης μνείας χρήζουν τα ηλεκτρικά καθίσματα «ergoComfort» που θα προσφέρονται στον προαιρετικό εξοπλισμό συγκεκριμένων εκδόσεων.

Παράλληλα, το νέο VW Amarok θα εφοδιάζεται με έναν V6 3,0λιτρο πετρελαιοκινητήρα με μέγιστη ισχύ 224 ίππων και ροπή 550 Nm αντίστοιχα.

Παγκόσμια πρεμιέρα για Amarok

3.865 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2016)

Οι εκδόσεις «Canyon» και «Comfortline» με τους νέους V6 πετρελαιοκινητήρες της νέας γενιάς του VW Amarok αναμένεται να πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην προσεχή ΙΑΑ του Ανοβέρου.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, από 22 – 29 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Ανόβερου, αναμένεται να διεξαχθεί η κορυφαία διεθνής έκθεση για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και των μεταφορών γενικότερα, η 66η ΙΑΑ και μεταξύ των πολλών και σημαντικών οχημάτων που θα πραγματοποιήσουν σε αυτήν την παγκόσμια πρεμιέρα τους, συγκαταλέγεται η νέα γενιά του Volkswagen Amarok.

Αν και οι εκπρόσωποι του διεθνούς ειδικού Τύπου στην ΕΕ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ήδη το νέο ελαφρύ ημιφορτηγό της Volkswagen, στην προσεχή ΙΑΑ αναμένεται να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση του στο ευρύ κοινό στις εκδόσεις «Canyon» και «Comfortline» με τον νέο V6 κινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 204 – 224 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων.

Πέραν της αρκετά τροποποιημένης σχεδίασης του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού της καμπίνας του, το νέο VW Amarok έχει να επιδείξει έναν πανίσχυρο πετρελαιοκινητήρα 3,0λτ. που αποδίδει μέγιστη ροπή έως και 550 Nm, προσφέροντας στο γερμανικό ελαφρύ ημιφορτηγό επιταχύνσεις από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,9δλ.

Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του θα είναι τα υπερσύγχρονα καθίσματα «ergoComfort» των εκδόσεων Aventura που είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενα και με 14 διαφορετικές ρυθμίσεις ενώ στα περαιτέρω στοιχεία εξοπλισμού του νέου Amarok αξίζει να αναφέρουμε την κάμερα οπισθοπορείας καθώς και την τρισδιάστατη οθόνη στον πίνακα οργάνων!

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η έναρξη πωλήσεων του νέου Amarok θα πραγματοποιηθεί σταδιακά από τον Σεπτέμβριο του 2016 στις διάφορες χώρες της ΕΕ ενώ, οι εκδόσεις «Canyon» θα λανσαριστούν από την άνοιξη του 2017.