Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Peterbilt 389X: Περιορισμένη εορταστική έκδοση

Peterbilt 389X: Περιορισμένη εορταστική έκδοση

5.452 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2022)

Η Peterbilt παρουσίασε την περιορισμένη έκδοση του εμβληματικού Model 389, την 389X. Η εν λόγω έκδοση του φορτηγού σχεδιάστηκε για να γιορτάσει την κληρονομιά του χαρακτηριστικού μοντέλου της αμερικανικής εταιρείας.

Ένας φόρος τιμής στα «κλασικά» μοντέλα της Peterbilt

Το Peterbilt 389X αποτίει φόρο τιμής στους προκατόχους του, από το 359 έως το 389, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά που υπήρχαν σε κάθε ένα μοντέλο, ενώ συνεχίζει να έχει τη δυνατότητα προσαρμογής από τους κατόχους. Το 389X είναι διακοσμημένο με πλήθος χρωμιομένων μερών και νέα εξωτερικά στοιχεία, που το κάνουν να ξεχωρίζει. Κάθε μοντέλο διαθέτει ένα ταμπελάκι με τον μοναδικό αριθμό από τα 1.389 φορτηγά που θα κατασκευαστούν συνολικά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Το Model 359 έθεσε τα πρότυπα για το τι ήταν ένα αμερικανικό φορτηγό»

Το αρχικό μοντέλο 359 ήταν αρκετά επιτυχημένο λόγω της ικανότητάς του να εκτελεί εργασίες υλοτομίας που είχαν μεγάλη ζήτηση τότε, ανοίγοντας το δρόμο για μια εποχή εξατομικευμένων φορτηγών για συγκεκριμένες εργασίες. Ο Jacob White, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Peterbilt, δήλωσε πως «το Model 359 έθεσε τα πρότυπα για το τι ήταν ένα αμερικανικό φορτηγό και τις δυνατότητες του τι θα μπορούσε να είναι». Συμπλήρωσε, «όταν δώσαμε στους πελάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το φορτηγό τους, αυτό πυροδότησε το ανεξάρτητο πνεύμα των οδηγών, το οποίο συνεχίζεται σήμερα».
 

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του 389X

Το Model 389X είναι κλασικό, αλλά και μοναδικό. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν, είναι το πακέτο φωτισμού περιβάλλοντος, με φωτιστικά στοιχεία στους καθαριστές αέρα και τα rockers του φορτηγού που μαζί με που συνεισφέρουν στην επιβλητική του παρουσία στο δρόμο. Όπως προαναφέραμε, το 389X διαθέτει περισσότερο χρώμιο από οποιοδήποτε προηγούμενο μοντέλο, ενώ ακολουθεί τη μακριά και ψηλή πλατφόρμα της Peterbilt.
 

Η Peterbilt αποκάλυψε το 389X!
Περιορισμένη έκδοση σε μόλις 1.389 μονάδες.
Αποτίει φόρο τιμής στα «κλασικά» μοντέλα της Peterbilt.
«Το Model 359 έθεσε τα πρότυπα για το τι ήταν ένα αμερικανικό φορτηγό»
Με μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Πόσο θα ήθελες να τα δεις στους Ευρωπαϊκούς δρόμους;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »