Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πήρε τους...δρόμους ! Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά…

2.972 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2019)

To auto Τρίτη Επαγγελματικά η ειδική μηνιαία έκδοση, της δημοφιλούς «οικογένειας» των εκδόσεων «Τρίτη» , για την αγορά των επαγγελματικών αυτοκινήτων, προϊόντων και υπηρεσιών,έντυσε, με ειδικά αυτοκόλητα, οχήματα Taxi που κινούνται στην Αττική.


Μία ακόμη δημιουργική προσέγγιση του γνωστού μέσου που μπαίνοντας στον 15ο χρόνο κυκλοφορίας του, με μία πολύ έμπειρη συντακτική ομάδα , καλύπτει (στο site του, PROautotriti.gr) σε ημερήσια βάση όλα τα γεγονότα από  το χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ταυτόχρονα ,στο περιοδικό  που κυκλοφορεί κάθε μήνα,  παρουσιάζει, δοκιμάζει και συγκρίνει , όλα τα νέα μοντέλα, αναλύει τα αγοραστικά δεδομένα της αγοράς, παρουσιάζει έτοιμες αγοραστικές προτάσεις (Best Buys), συμβουλεύει για τη σωστή και ασφαλή χρήση του οχήματος κλπ.

Το Auto Τρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ κυκλοφορεί στα περίπτερα 12 φορές το χρόνο. Το PROautotriti.gr (το site για τα Επαγγελματικά οχήματα, του Autotriti.gr με το 1.300.000 επισκέπτες κάθε μήνα). Με LIVE ενημέρωση, ακόμη και από τις χώρες στις οποίες έχουν ταξιδέψει οι δημοσιογράφοι του για κάποια νέα παρουσίαση, έκθεση κλπ, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του ειδικού κοινού που έχει digital αναγνωστικές συνήθειες και  ενημερώνεται για αγορά Επαγγελματικού Αυτοκινήτου καθώς και Προιόντων-Υπηρεσιών γι αυτό.