Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλαπλές αναβαθμίσεις στον τομέα της ασφάλειας, της πρακτικότητας και της αισθητικής ανακοίνωσε η Toyota για το σκληροτράχηλο Hilux.

Παράλληλα, αρκετές είναι οι αισθητικές επεμβάσεις στο εσωτερικό ενώ, πληρέστερος είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας του ιαπωνικού Pick-Up.

Πιο «σκληρό» και ασφαλέστερο το Toyota Hilux

13.245 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2019)

Η Toyota ανακοίνωσε πολλαπλές αναβαθμίσεις σε επίπεδο εξοπλισμού για το Hilux, σε πρώτη φάση για την αγορά της Μ. Βρετανίας, που αναβαθμίζουν σημαντικά την αποδοτικότητα και την ασφάλεια που προσφέρει.

Θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του Hilux και να τονίσει περαιτέρω την παροιμιώδη αξιοπιστία του, η Toyota παρουσίασε μια σειρά επεμβάσεων ουσίας για το δυναμικό Pick-Up της που, προς το παρόν, είναι διαθέσιμες για την αγορά της Μ. Βρετανίας.
Δεδομένης της σκληρής χρήσης για την οποία, ως επί το πλείστον προορίζεται το Hilux, η Toyota αποφάσισε να προσφέρει επενδύσεις από –εύκολο στον καθαρισμό και ανθεκτικό στις κακουχίες- πολυμερές (PVC) για τα καθίσματα και το δάπεδο στις βασικές εκδόσεις με μονή (Single) ή επιμηκυμένη (Extra) καμπίνα, αντί των μέχρι πρότινος υφασμάτινων επενδύσεων.
Παράλληλα όμως, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει σημαντικά το επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας του ελαφρού ημιφορτηγού της, η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει στις κορυφαίες εκδόσεις αρκετά επιπλέον ηλεκτρονικά συστήματα όπως το Adaptive Cruise Control που είναι σε θέση να διατηρεί συνεχώς τη βέλτιστη απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και το Pre-Collision System με λειτουργία αναγνώρισης πεζών. Αντίστοιχα, διαθέσιμα θα είναι και τα συστήματα Lane Departure Warning και Road Sign Assist.
Σε ότι αφορά στη βελτίωση της αποδοτικότητας του ανανεωμένου Hilux, η Toyota αποφάσισε να προσθέσει το σύστημα Eco Stop-Start στις κορυφαίες εκδόσεις του, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου των εκπομπών ρύπων.
Επιπρόσθετα, μια σειρά από αισθητικές αναβαθμίσεις που θα είναι διαθέσιμες περιλαμβάνει νέες… πινελιές χρωμίου στην μάσκα, το περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, τις χειρολαβές των θυρών, τους πλευρικούς καθρέπτες, τους προφυλακτήρες αλλά και τις προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του οχήματος.
Παράλληλα, τα πλευρικά σκαλοπάτια θα μπορούν να είναι και μαύρου χρώματος ενώ προστίθεται μια νέα σειρά ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών.
Στο εσωτερικό απαντώνται νέες επενδύσεις από μαύρο γυαλιστερό χρώμα στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών, στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως αναλόγως της έκδοσης, το Toyota Hilux θα προσφέρεται με τη δυνατότητα έλξης φορτίων (trailers) με φρένα, βάρους 3,2t. ή 3,5t.