Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στα βασικά στοιχεία που έχουν διασφαλίσει την εξαιρετική εμπορική πορεία του Mercedes-Benz Tourismo συγκαταλέγονται η πολύ καλή οδική του συμπεριφορά και το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας που επιδεικνύει.

Πληρότητα που συναρπάζει

6.978 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2016)

Με περισσότερες από 22.000 πωλήσεις από το 1994 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Tourismo είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά λεωφορείο στη γκάμα της Mercedes-Benz και ένα από τα κορυφαία στην κατηγορία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις αρχές Μαρτίου, η Mercedes-Benz Buses προσκάλεσε τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου από όλη την Ευρώπη στο Σπλιτ της Κροατίας προκειμένου να τους παρουσιάσει τις εξαιρετικές δυνατότητες και την πληρέστατη γκάμα ενός από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά οχήματα της, του Tourismo.
Με περισσότερες από 10.000 πωλήσεις για την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου από το 2006 καθώς και περισσότερες από 22.000 πωλήσεις από το 1994, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Mercedes-Benz Tourismo είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της κατηγορίας του και είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μια τεράστια γκάμα χρήσεων, όπως έχει άλλωστε αποδείξει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης και εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας του σε περισσότερες από 50 χώρες όπου και εξάγεται.
Η γκάμα εκδόσεων του Tourismo που είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες, ψηλό δάπεδο και μήκος αμαξώματος από 10,3 – 14,0 μέτρα.
Κινούμενο στα χνάρια των θρυλικών προκατόχων του, όπως το αλησμόνητο Mercedes-Benz O 303, το Tourismo έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των απανταχού επαγγελματιών του κλάδου χάρη στην επιβλητική αισθητική του αμαξώματος του, τους μεγάλους και άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές αλλά και την τεράστια ποικιλία εκδόσεων αναφορικά με το επίπεδο του εξοπλισμού, τον τύπο των καθισμάτων κ.ο.κ., χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το κορυφαίο επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας που υιοθετείται από τα επιμέρους μηχανικά τμήματα του, όπως οι αποδοτικοί κινητήρες τεχνολογίας Euro6 ή τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας (π.χ. το Advanced Emergency Braking System) με τα οποία εφοδιάζεται.