Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά τροποποιημένη ενδέχεται να είναι η σχεδίαση του νέου Nissan Navara που υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2021.

Πλησιάζει το νέο Nissan Navara

16.080 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2020)

Ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τη νέα γενιά του δημοφιλούς ιαπωνικού Pick-Up που υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο ερχόμενο έτος.

Παρά τις συνεχείς ανανεώσεις / αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί πρόσφατα, η τρέχουσα γενιά του Nissan Navara συμπληρώνει αισίως μια εξαετία εμπορικής πορείας σε παγκόσμιο επίπεδο και δεδομένης της σημαντικής αναβάθμισης όλων των ανταγωνιστών του, είναι σαφές πως επιβάλλεται να αναβαθμιστεί εκ νέου προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό.
Παρά το γεγονός ότι η υπάρχουσα γενιά του Navara συγκαταλέγεται μεταξύ των πληρέστερων, από πλευράς δυνατοτήτων και εξοπλισμού, εκπροσώπων της κατηγορίας, οι υπεύθυνοι της Nissan θεωρούν πως επιβάλλεται να επενδύσουν στην ανανέωση της σχεδίασης του και μια πρόσφατη εικόνα που προέρχεται από την Ταϊλάνδη μας προσφέρει μια πρόγευση των όσων θα πρέπει να περιμένουμε.
Με βάση λοιπόν την εν λόγω εικόνα, είναι σαφές πως η μάσκα διαφοροποιείται πλήρως και πλέον έχει σαφείς επιρροές από τα όσα έχει να επιδείξει η Nissan σε μοντέλα Pick-Up που προσφέρει στην αγορά των ΗΠΑ (βλέπε Nissan Titan). Αντίστοιχα, μεγαλύτερα σε διαστάσεις είναι τα φωτιστικά σώματα ενώ, τροποποιημένη είναι και η μορφή του προφυλακτήρα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μελλοντικό αντικαταστάτη του Navara σύντομα…