Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Πολάκης αναλαμβάνει την τοποθέτηση υδραυλικών πορτών σε όλους τους τύπους φορτηγών με ικανότητα ανύψωσης φορτίου από 300 έως και 3.000 κιλά.

Η εταιρεία Πολάκης αναλαμβάνει την υδραυλική επισκευή αλλά και την ηλεκτρολογική επισκευή με εργασία που εγγυάται η πολυετής εμπειρία τους στο χώρο.

Πολάκης: Ποιότητα και επαγγελματισμός

2.009 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Η εταιρεία Πολάκης, λειτουργεί στην Αθήνα από το 1981, όπου κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών χάρη στην ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στην ποιότητα των εργασιών.

Κύρια δραστηριότητα της, είναι η κατασκευή αμαξωμάτων ανοικτού τύπου, με αψίδες και μουσαμά απλό ή συρόμενο, ανατρεπόμενα, αλλά και κλειστού τύπου. Οι υπηρεσίες της εταιρείας όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και ειδικεύεται και στις επισκευές-ενισχύσεις σασί, τοποθετήσεις γερανών, κόντημα μεταξονίων, επισκευές αμαξωμάτων παντός τύπου, πολυεστερικά πατώματα σε θαλάμους, επισκευές γερανών και άλλα! Μάλιστα από το 2005 και λόγω αυξημένης ζήτησης κατασκευάζει ανακλινόμενες πλατφόρμες οδικής βοήθειας ευρωπαϊκού τύπου και με δυνατότητα τοποθέτησης ψαλιδιού για μεταφορά 2ου αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.