Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολυτέλεια, επιδόσεις και αποδοτικότητα!

6.176 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

Με την υψηλότερη ροπή στην κατηγορία του. Δυναμικό σχεδιασμό. Πολύ καλή συμπεριφορά εντός & εκτός δρόμου και πλατιά επιφάνεια φόρτωσης. VW Amarok! Ας δούμε μια αξιόλογη πρόταση αγοράς στα Pick-Up.

Υπόσχεται, στον υποψήφιο κάτοχο του, εντυπωσιακό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας βάση του σχετικού –standard- εξοπλισμού του. Διατίθεται με έναν ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα με έξι κυλίνδρους σε διάταξη «V».
Χάρη στους έως και 272 ίππους που προσφέρει (258 + 14 μέσω του overboost) και τη «θηριώδη» ροπή των 580 Nm, το εν λόγω μηχανικό σύνολο είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικές επιταχύνσεις στο βάρους 2,0t.+ αμάξωμα του γερμανικού Pick-Up.

Στα πλεονεκτήματα του
- το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υλικών (που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό της καμπίνας)
- οι κορυφαίοι χώροι για τους επιβάτες 
- η εξαιρετική οδική του συμπεριφορά (εντός και εκτός δρόμου), χάρη και στα πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας με τα οποία εφοδιάζεται.

Εργονομία, χώροι και εξοπλισμός
Παρά τις αυξημένες διαστάσεις του αμαξώματος, η είσοδος στο εσωτερικό είναι μια εύκολη υπόθεση χάρη στο μεγάλο άνοιγμα των θυρών. Επιπρόσθετα, ο οδηγός θα εκτιμήσει άμεσα την εξαιρετική στήριξη που προσφέρουν τα πλούσια σε αφρώδες υλικό καθίσματα, με τις πολλαπλές ρυθμίσεις τους.

Σε ότι αφορά στη σχεδίαση, οι έντονες οριζόντιες γραμμές στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα ενισχύουν την αίσθηση της ευρυχωρίας ενώ, ως εξαιρετική κρίνεται η εργονομία της θέσης των διαφόρων χειριστηρίων και ενδείξεων δεδομένου ότι η εξοικείωση με αυτά, επιτυγχάνεται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Πέραν των ποιοτικών υφασμάτινων επενδύσεων της βασικής έκδοσης «Highline», το παρόν δίνουν και πολλαπλές «πινελιές» από χρώμιο στο τιμόνι, το ταμπλό, τον πίνακα οργάνων, την κεντρική κονσόλα και αλλού, ενισχύοντας την αίσθηση πολυτέλειας του γερμανικού μοντέλου.
Σε ότι αφορά στους χώρους, το ανανεωμένο Amarok καταφέρνει να προσφέρει άρτιες εργονομικά λύσεις, ενώ πέραν των βασικών λύσεων (εσωτερικό θυρών κ.ο.κ.) ειδικές λύσεις έχουν προβλεφθεί κάτω από τα εμπρός καθίσματα, στην κεντρική κονσόλα κ.ά.

Αντίστοιχα, το μεγάλο εσωτερικό πλάτος (από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας) διασφαλίζει την άνετη παραμονή ακόμη και 3 μεγαλόσωμων επιβατών στη πίσω σειρά καθισμάτων.

Τιμές – Εκδόσεις
Για να ΔΕΙΤΕ τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων με τις οποίες διατίθεται στην αγορά ΚΑΝΤΕ 1 κλίκ εδώ