Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, μπορείτε να διαπιστώσετε τις εξαιρετικές δυνατότητες του σκληροτράχηλου Nissan Titan XD.

Η νέα γενιά του Nissan Titan θεωρείται –και όχι άδικα- ως ένα από τα πιο σημαντικά Pick-Up στην αγορά των ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή.

Πόσο σκληροτράχηλο είναι το νέο Nissan Titan

2.945 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2015)

Η νέα γενιά του Nissan Titan αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα Pick-Up για την αγορά των ΗΠΑ. Ωστόσο, ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες του; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Η νέα γενιά του Nissan Titan παρουσιάστηκε επίσημα από τη ιαπωνική εταιρεία στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δυναμική και επιβλητική σχεδίαση του αμαξώματος του.

Παράλληλα, με βάση τα όσα ισχύουν στην αγορά των ΗΠΑ, ένα εκ των κορυφαίων ελαφρών ημιφορτηγών της δεν θα μπορούσε παρά να εφοδιάζεται και με πανίσχυρους κινητήρες.

Στην περίπτωση λοιπόν του Nissan Titan, κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα εδράζεται ένα V8 μηχανικό σύνολο της Cummins με χωρητικότητα 5,0λτ. που αποδίδει ισχύ 310 ίππων και 752 Nm ροπής!

Χάρη σε εξελιγμένα συστήματα τετρακίνησης, το Nissan Titan είναι –μεταξύ άλλων- σε θέση να έλξει φορτία με βάρος έως και 5,4t. αν και το ωφέλιμο φορτίο του σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπερβαίνει τον 1t., απόρροια και του ιδιαίτερα υψηλού απόβαρου του.

Σε κάθε περίπτωση, στο νέο βίντεο που παρουσίασε η Nissan, παρουσιάζει με «γλαφυρό» τρόπο, το πόσο δυναμικό και σκληροτράχηλο είναι το νέο Titan XD