Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε την έναρξη πωλήσεων των –αποκλειστικών για την ελληνική αγορά- εκδόσεων «Hi-Lander» του Isuzu D-Max.

Πραγματικό εργαλείο περιπέτειας!

4.394 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2018)

Σε μια πανευρωπαϊκή πρωτιά, η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, προσφέρει τη νέα –άκρως δυναμική- έκδοση «Hi-Lander» για το D-Max.

Βασισμένο στο πληρέστατο πακέτο εξοπλισμού των εκδόσεων «Gravity» του σκληροτράχηλου ιαπωνικού Pick-Up, το νέο D-Max «Hi-Lander» έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογικές και αισθητικές τροποποιήσεις, που το καθιστούν ικανό να κινηθεί με εντυπωσιακό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του οχήματος, αξίζει να αναφέρουμε τις ειδικές επενδύσεις από μαύρη –ματ- βαφή στην μάσκα, το πλευρικό κυλινδρικό σκαλοπάτι, την μεσαία κολώνα του αμαξώματος, τα προστατευτικά των θόλων των τροχών αλλά και τον χώρο φόρτωσης ενώ σκουρόχρωμες μεμβράνες ηλιοπροστασίας έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις γυάλινες επιφάνειες.
Παράλληλα όμως, το νέο Isuzu D-Max «Hi-Lander» εφοδιάζεται με εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών σε συνδυασμό με τα ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro σε διάσταση 275/65/R18.
Παράλληλα όμως, πλήρως τροποποιημένη είναι και η ανάρτηση σε αμφότερους τους άξονες, με την επιλογή του πακέτου «OLD MAN EMU» της ARB.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα με έκδηλο δυναμισμό, αυξημένη απόσταση αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χλστ. στο πίσω διαφορικό και αυξημένη διαδρομή αναρτήσεων κατά 35 χλστ. σε σχέση με τις... συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.
Περισσότερα για τις νέες εκδόσεις «Hi-Lander» του Isuzu D-Max που θα διατίθενται με κόστος από 42.900 ευρώ, μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα!