Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ΔΕΠΑ προσφέρει έκπτωση 10% σε όλες τις εκδόσεις οχημάτων με κινητήρες φυσικού αερίου της Fiat Professional μέχρι τον Δεκέμβριο.

«Πράσινες» εκπτώσεις για τη Fiat Professional

2.197 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», η ΔΕΠΑ ανακοίνωσε πως προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Fiat Professional με κινητήρες «Natural Power» με καύσιμο το φυσικό αέριο!

Μια νέα ειδική προωθητική ενέργεια από τη ΔΕΠΑ ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon» με την ονομασία «Green Bonus Fisikon».
Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια του μεγάλου χορηγού της φετινής έκθεσης, ισχύει για τις παραγγελίες σε όλα τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat Professional (Panda Van, Doblo και Fiorino) στις εκδόσεις «Natural Power», δηλαδή τα οχήματα των οποίων ο κινητήρας είναι σε θέση να κάνει χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο.
Η εν λόγω προσφορά θα ισχύσει μέχρι την 5η Δεκεμβρίου 2017 και προβλέπει Έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου τόσο των εκπροσώπων της πληρέστατης γκάμας της Fiat Professional όσο και τις αντίστοιχες εκδόσεις των επιβατικών οχημάτων της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo και Qubo).