Το καινοτόμο Bosch FILTER+ υπερκαλύπτει τις ικανότητες φιλτραρίσματος των τυπικών φίλτρων από τη γύρη και τα λεπτά σωματίδια σκόνης PM10

Τα φίλτρα καμπίνας θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 15.000 χλμ. ή τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο

Premium προστασία με φίλτρα Bosch!

Αναπνεύστε καθαρό αέρα μέσα στο αυτοκίνητό σας και αποχαιρετήστε μια για πάντα όλα τα ενοχλητικά και επικίνδυνα συμπτώματα των αλλεργιών με τα κορυφαία premium φίλτρα καμπίνας Bosch.

 

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και η ανάγκη για ποιοτικό, καθαρό αέρα είναι πλέον πιο επιβεβλημένη από ποτέ, τόσο για τον οδηγό όσο και για τα αγαπημένα πρόσωπα που επιβαίνουν στο αυτοκίνητο. Έχοντας αυτό ως κύριο στόχο, η Bosch προστατεύει αυτό που έχει σημασία για εσάς με τα τεχνολογικά εξελιγμένα φίλτρα καμπίνας τα οποία έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα τυπικά φίλτρα, αλλά ακόμα και από τα φίλτρα ενεργού άνθρακα.

Συγκεκριμένα, το καινοτόμο Bosch FILTER+ υπερκαλύπτει τις ικανότητες φιλτραρίσματος των τυπικών φίλτρων από τη γύρη και τα λεπτά σωματίδια σκόνης PM10 μm και είναι το μοναδικό φίλτρο που εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια, ενώ παράλληλα διαχωρίζει έως και το 99% από τα λεπτά σωματίδια σκόνης PM2,5 μm.

Επιπρόσθετα, διαχωρίζει τα δυσάρεστα και επιβλαβή αέρια (όζον, νέφος, καυσαέρια), ενώ, σε κάθε περίπτωση, προστατεύει το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας και αποτρέπει το θόλωμα των τζαμιών.

Η σημασία των παραπάνω χαρακτηριστικών είναι μεγάλη και για την οδική μας ασφάλεια, αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμα και με ένα απλό φτέρνισμα με 50 χλμ./ώρα σημαίνει ότι οδηγούμε «τυφλοί» για τα επόμενα 13 μέτρα.

Ως εκ τούτου, η ολοκληρωμένη γκάμα με τρεις διαφορετικές τεχνολογίες της Bosch και το νέο FILTER+ κλείνουν έξω από την καμπίνα του αυτοκινήτου σας όλα όσα μπορεί να προκαλέσουν δάκρυσμα των ματιών, φαγούρα, φτερνίσματα και όλες τις αλλεργικές αντιδράσεις που μπορεί να δημιουργήσουν μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω φίλτρο;

Το φίλτρο καμπίνας είναι ένα ζωτικής σημασίας ανταλλακτικό οποιουδήποτε αυτοκινήτου, καθόσον προστατεύει και εγγυάται την υγεία των επιβατών στο εσωτερικό του. Ταυτόχρονα η τιμή του δεν το συγκαταλέγει στα ακριβά ανταλλακτικά-αναλώσιμα.

Τα φίλτρα καμπίνας θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 15.000 χλμ. ή τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Διαφορετικά, είναι αναποτελεσματικά και έτσι αναπνέετε αέρα χαμηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα με το πέρασμα του χρόνου καλλιεργείται έδαφος για συγκέντρωση μικροοργανισμών που σε πολλές περιπτώσεις είναι επιβλαβείς για την υγεία σας.

 

 

 

SERVICE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement