Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Volkswagen: Πλήρης ανανέωση της γκάμας

Μια από τις σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες σε παγκόσμιο επίπεδο, που έχει προσφέρει μοντέλα όπως το θρυλικό «T1», εξακολουθεί να διατηρείται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επαγγελματιών τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά. 
Στην παρούσα φάση, η Volkswagen βρίσκεται σε στάδιο πλήρους ανανέωσης της γκάμας των εκπροσώπων της στα ελαφρά επαγγελματικά ενώ, τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα που προσφέρει, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα επί ευρωπαϊκού εδάφους. 

H γκάμα
Ορισμένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα των τελευταίων 50 ετών συγκαταλέγονται στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Volkswagen με πρώτη και καλύτερη την οικογένεια «T» η οποία περιλαμβάνει επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις οχημάτων όπως τα Transporter, Multivan κ.ά. Πρόσφατα, από τις σελίδες του περιοδικού μας σας παρουσιάσαμε την νέα -6η- κατά σειρά γενιά του VW Transporter που αναμένεται να λανσαριστεί το 2016 και στην Ελλάδα ενώ ήδη έχει παρουσιαστεί και η νέα γενιά του ιδιαίτερα επιτυχημένου εμπορικά Caddy. 
Ωστόσο, μέσα στην επόμενη 2ετία η Volkswagen αναμένεται να παρουσιάσει τόσο την επόμενη γενιά του Crafter όσο και του Amarok ενώ ήδη διατίθενται στην ελληνικά αγορά τα νέα VW Polo και load up! στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών πόλης. 

Το μέλλον
Όπως προαναφέραμε, μέσα στην επόμενη διετία η Volkswagen αναμένεται να λανσάρει το νέο VW Crafter που πλέον δεν θα εξελιχθεί σε συνεργασία με το Mercedes-Benz Sprinter. Παράλληλα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εξέλιξης του νέου Amarok ενώ στην Ελλάδα περιμένουμε και το νέο VW Caddy. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ