Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Opel Corsavan αποτελεί μια από τις πρόσφατες αφίξεις στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών ενώ…

Opel

Η Opel έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο και απαιτητικό πελατολόγιο και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων χάρη στην ευρεία γκάμα εκπροσώπων που προσφέρει αλλά και τα εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά των οχημάτων της. Με ένα ευρύ και πλήρως οργανωμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών και με συμφέρουσες υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, τα ελαφρά επαγγελματικά της Opel κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. 


H γκάμα
O μικρότερος εκ των εκπροσώπων της Opel στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών είναι η νέα γενιά του Corsavan, ενός μοντέλου που διακρίνεται για τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες του αλλά και τις υψηλές μεταφορικές του δυνατότητες. 
Αντίστοιχα, το νέο Opel Combo, αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές στην δημοφιλή κατηγορία των Vanette χάρη στις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες, παρά τις –σχετικά- περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του. 
Το Opel Movano αποτελεί τον κορυφαίο σε διαστάσεις εκπρόσωπο της Opel στην ελληνική αγορά ενώ η νέα γενιά του Vivaro που πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε και επί ελληνικού εδάφους, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς και στη χώρα μας στην κατηγορία των Van. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ