Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με εγγύηση και ποιότητα

Οι γερμανικές εταιρείες έχουν καταφέρει με το πέρασμα των ετών να «χτίσουν» ένα πολύ καλό προφίλ σε ότι αφορά στην ποιότητα και την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων τους, βασισμένες στην αξιοπιστία και την τεράστια ποικιλία αναλώσιμων και ανταλλακτικών που προσφέρουν για τον κλάδο της αυτοκίνησης. 
Γερμανική οικονομία είναι –αν όχι η ισχυρότερη- μία από τις κραταιές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα είναι πως είναι «εξαγωγική» καθώς σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στις εξαγωγές προϊόντων. 
Η ευρύτερη επικράτεια της ΕΕ και η απουσία δασμών μεταξύ των χωρών – μελών της έχει, επί σειρά ετών, αποτελέσει την βασική πηγή χρηματοδότησης της γερμανικής οικονομίας. 

Με βασικότερο γνώρισμα την ποιότητα
Το βασικότερο ίσως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των γερμανικών προϊόντων είναι η ποιότητα τους. Εξάλλου, επί σειρά ετών όλες οι επιχειρήσεις της ενώ λόγω χώρας του ευρωπαϊκού βορά έχουν στοχεύσει προς αυτήν την κατεύθυνση ως προς την εξέλιξη των προϊόντων τους, μια στρατηγική που πλέον αποφέρει σημαντικά οφέλη. 
Η ποιότητα των υλικών των γερμανικών προϊόντων διασφαλίζεται από τις πολύ καλές πρώτες ύλες, την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας και εξέλιξης τους και φυσικά, τους αμέτρητους ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Προηγμένο επίπεδο εφαρμοσμένης τεχνολογίας
Στην παρούσα φάση, θα μπορούσαμε να πούμε πως τα γερμανικά προϊόντα έχουν –σε ορισμένες περιπτώσεις- ξεπεράσει κατά πολύ το στάδιο του να είναι απλώς «ποιοτικά». 
Ο όρος «τεχνολογικά προηγμένα» είναι μάλλον πιο σωστός καθώς οι Γερμανοί έχουν καταφέρει να πρωτοπορούν σε πολλούς τομείς που άπτονται της έρευνας και εξέλιξης νέων τεχνολογιών σε όλους τους κλάδους της αυτοκίνησης, με τεράστια κονδύλια να δαπανώνται σε ετήσια βάση για αυτόν το σκοπό. 
Στην ελληνική αγορά, υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα γερμανικών προϊόντων με κόστος αγοράς αρκετά άνω του μέσου όρου ωστόσο, το υψηλό κόστος εξέλιξης τους και η αποδεδειγμένη ποιότητα τους, επιβεβαιώνει το γνωμικό του «… ότι πληρώνεις παίρνεις». 
Με κορυφαία αξιοπιστία, εγγυήσεις, κάλυψη των αυστηρότερων προδιαγραφών ασφάλειας και εξέλιξη – κατασκευή – λειτουργία σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες, πολλά εκ των προϊόντων «Made in Germany» είναι σαφές πως θέτουν τα πρότυπα στην κατηγορία τους. Ανακαλύψτε τα. 


 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ