Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της MAN Truck & Bus περιλαμβάνει ορισμένα εκ των πιο προηγμένων τεχνολογικά οχημάτων όπως το MAN TGX EfficientLine 2…

… αλλά και το διώροφο τουριστικό λεωφορείο Skyliner της θυγατρικής Neoplan.

Ένα Pick-Up, το μόνο που λείπει από τη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz, αναμένεται να παρουσιαστεί πριν το τέλος της τρέχουσας 10ετίας.

MAN Truck & Bus

T ο τεχνολογικό υπόβαθρο της MAN Truck & Bus, που πλέον ανήκει στον Όμιλο Volkswagen AG όπως και η Scania, την κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ των παγκόσμιων πρωταγωνιστών τόσο τα φορτηγά όσο και στα λεωφορεία. 
Με μια ευρεία και άκρως αποδοτική γκάμα φορτηγών όλων των τύπων αλλά και προτάσεις απαράμιλλης αισθητικής, άνεσης και ποιότητας στον κλάδο των λεωφορείων, η MAN Truck & Bus διατηρεί αξιοσημείωτα μερίδια και στην ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων. 

H γκάμα
Σε ότι αφορά στα φορτηγά, η MAN προσφέρει μια από τις πιο αποδοτικές προτάσεις και της ελληνικής αγοράς σε όλους τους τύπους εφαρμογών είτε αυτές αφορούν αστικές διανομές, είτε και τις πιο σύνθετες εφαρμογές του κατασκευαστικού –και όχι μόνο- κλάδου. 
Σειρές φορτηγών όπως οι TGL, TGM, TGS και TGX, είναι διαθέσιμες με πολλαπλούς τύπους καμπινών, αξόνων και μηχανικών συνόλων που καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές της Euro6. 
Παράλληλα όμως, η MAN προσφέρει και μια πληρέστατη γκάμα λεωφορείων όλων των τύπων μέσω μοντέλων όπως τα ΜΑΝ Lion’s City, ΜΑΝ Lion’s Intecity, ΜΑΝ Lion’s Regio και ΜΑΝ Lion’s Coach, χωρίς να μπορούμε να παραλείψουμε τη θυγατρική της εταιρεία, Neoplan, που έχει να επιδείξει ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις στα τουριστικά λεωφορεία με μοντέλα όπως τα Jetliner, Cityliner, Tourliner, Starliner και Skyliner!  

Τεχνολογίες
Πέραν από την συμμετοχή της σε προγράμματα εξέλιξης νέων τεχνολογικών όπως τα αυτόνομα «κονβόι» οχημάτων σε συνεργασία με φορείς και ερευνητικά κέντρα αλλά και την μακρόχρονη εμπλοκή της στην εξέλιξη εναλλακτικών συστημάτων κινητήρων με πολλαπλούς τύπους καυσίμων ή υβριδικούς κινητήρες, η MAN Truck & Bus είναι σε θέση να προσφέρει στην παρούσα φάση το νέο πακέτο απόδοσης «MAN EfficientLine» 2ης γενιάς που υπόσχεται εξαιρετική οικονομία και απόδοση καθώς, χαρακτηριστική είναι η μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου ενός φορτηγού διεθνών μεταφορών έως και κατά 6,75% σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά του πακέτου.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ